Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim haklısın. Dicek bişi yok. Ama rezillik falan yazmasaydın keşke başlıkta,biz bizeyiz şurda. Üzüldüm ama ne yalan söliyeyim bende kesin değil yzmıstım ki kalabalık bi grup olsaydı sizleri özlediğim için napıp edip yarım saat ugruyacaktım yanınıza. Üzücü bir durum bence
Sen zaten kesin değil diye yazmıştın onda sorun yok. Bence bir buluşma yapılıp listede isimler yazılıp kimse gelmediyse, bende misafirlikten kalkıp oraya geldiyseE bence bu rezilliktir. En azından buluşma 1 2 saat öncesinden bile olsa ertelenebilirdi. İzmir'de son zamanlarda hiç bir şey yapılmıyor zaten...

Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kotu bir durum olmus, olayin detaylarini bilmiyorum. bulusmaya gelinmediyse tabi ki herkesin kedine gore hakli sebepleri vardir. sonucunda herkes isinden gucunden ailesinden esinden dostundan vakit ayirip geliyor. umarim boylesi ucuzu durumlar tekrar etmez. durumu daha iyi bilen arkadaslar aciklama yazacaklardir.
herkesin gelmemeye hakkı var ama bence bunun belirtilmesi lazımdı. bende sonuçta ailemden, dostlarımdan zaman ayırıp gittim oraya..