9u bana uyar gibi
evet arkadaşlar herkes buluşma diyo erteleniyo olmuyo ben bizzat el atıyorum herkese uyan bi tarihte güzel bi kahvaltı ya da forum bornova da özdilekte bi akşam üstü toplanıcaz. buluşma haftasonu muhtemelen pazar günü olucak.gelmek istiyenler canı gönülden isimlerini yazarlarsa sevinirim.02 aralık pazar günü ya da en geç 09 pazar gibi bir buluşma yapıcaz.zamanında hatırlayanlar çicekliköy buluşması elbirlik güzel bir buluşma yapıcagımızdan eminim.
1) oto izmir
9u bana uyar gibi
Bravo HGTurbo
Kaan
Ayın dokuzu bana uyar,hatta Bravo forumdan arkadaşlarda var hep birlikte büyücek bir buluşma güzel olur.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Bencede 9 Aralık uygun.
İnciraltında güzel bir mekanda brunch buluşması öneriyorum. Otopark sorunuda olmaz...
çiçekliköyde güzel bir buluşma olmuştu.. ama ben bu sefer gelemeyeceğim.. pazar da çalışıyorum artık çok isterdim gelmek.. giden tüm arkadaşlara iyi eğlenceler..
ocağa kadar baya bir yoğunum ama siz güzel insanların yanına uğrarım tabiki
deltacılarda toplansın forum falan
bende bi aksilik çıkmazsa gelebilirim... yer farketmez... ama kahvaltı değilde farklı bi uygulama yapılsa güzel olur gibi paintball, bowling vs.
valla geçenkine gelemedik ama 9un da olursa bana da uyar
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Ezik Punto'yu sattık, Grande aldık, artık buluşmalara katılabilirim
1) oto izmir
2) ilkerhan
Ne oldu, buluşma yalan mı oldu,hiç ses seda yok. Küser giderim,bidaha da gelmem buralara.
tarih belirlenmeli
valla arkadaşlar, benim bu hafta gelmem imkansız.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
benim yapıcagım hiç bi buluşma ertelenmez gençler yarın akşam net konuşucam şu an proje aşamasındayız hazır olun
kemerleri baglayin beyler, adas cok fena gaza geldi
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri