10-13 Ağustos Hafta içi saat 19.00 gibi (ki tercihimdir) yada 14-15 Ağustos Haftasonu nasıl buluşma için...![]()
10-13 Ağustos Hafta içi saat 19.00 gibi (ki tercihimdir) yada 14-15 Ağustos Haftasonu nasıl buluşma için...![]()
Ben bu tarihleri nereye bakarak yazdım çok merak ediyorum..Süper sallamışım..(Nereye bakarak yazdığımı buldum, Ağustos diye Temmuz'a bakmışım..)
Düzeltiyorum.. 7-9 Ağustos Arası Hafta içi bir günde Akşam üstü buluşup hep beraber yemek yiyip ardından Bowling oynayabiliriz...
Yada 12 Ağustos Pazar günü daha erken saatlerde buluşup daha çok şey yapabiliriz. Amma velakin, denizi özlemiş bir insan olarak İzmir'de çalışan arkadaşlarımla Pazar günü denize gitmek de iyi olur yani. Bu yüzden hafta için buluşsak sanki daha iyi olur gibime geliyor. Ama çoğunluğa tabiki uyarım...
ya açıkçası hafta içi çalışmamız nedeniyle iş çıkışı buluşucaz ve çok fazla zaman geçiremiycez. çünkü ertesi gün yine iş var. İşe erken giden arkadaşlar için zor olabilir. 1-2 saate sıkıştırıcaz programı. Tadına doyamadan bitiricez. O nedenle hafta sonu yemek, kahve, bowling süper vakit geçirebilirz bence.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri