abi alkolun etkisi mi bu
sabah babamın suratı olmasa mangalada kalıcaktım,can murat eline saglık kardeşim 10 numara mekan daha kalabalık gitmek gerek oraya.
Evrim yüzünden arabanın altınıda baya sağlam sürttüm ya hadi hayırlısı,özkan abi görmüştür resmen toz bulutu fırladı alt kısımdan
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
sabit bir yere koydum simdi akşam dışarı çıkıcam kenara çekip kaçan bişi var mı bakmam lazım,ciddi bi sürtme oldu çünkü![]()
asfaltın büküldüğü o meşhur yeri ben de gördüm, karşı şeride geçip sürtmekten kurtardım neyse kimangal çok kıyak oldu
Can'a organizasyon ve Calvin Harris için bir kez daha teşekkürler
..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
can organizazyon güzel mekan güzeldi.emeği geçen herkeze canı gönülden teşekür ederim..
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
ılk basta mekanı ayaralayan can murat'a ve katılan herkeze cok tesekkur ederım.hersey cok guzeldı.en kısa zamanda mekanı zıyaret kalabalık olarak zıyaret edelım.
arabalarının altını surtenlere gecmıs olsun can murat onumde gıdıyordu bır anda arabanın altından toz bulutu cıktıgını gordum son anda kırdım yoksa bende sıze katılacaktım![]()
leon yine görüşemedik seninle ben bişey demiyorum artkbülent abi ama senin alacağın olsun hep senin yüzünden abi bunlar bende gelicektim ama olmadı fıratın nikahında görüşürüz artık inşallah...
arkadaşlar inşallah memnun kalmışsınızdır müzikler biraz cıvıttı son zamanlarda ama kusura bakmayınfiyatlar konusunda kahvaltıya pek müdahale edemedim ama mangalda acısını çıkardım
inşallah memnun kalmışsınızdır.. arabanın altını iyice inceledim çok şükür bişey yok bende marşpiyelin alt kısmından ince bir talaş almış inşallah kimseye bişey olmamıştır.
++++
Resimleri Bekliyoruz
++++
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Güzel bir gündü. Herkese teşekkürler. Arabasını sürtenlere de geçmiş olsun. Siz misiniz yaylı olarak gezen.Bizim yollarımız yaylı arabalar için uygun değil. Bozuk zeminler, hız tümsekleri derken yayda takınca arabalar hırpalanıyor.
valla bılader su numaralarınızı sabıt tutun hangısını arayacagımı sasırıyorum yaslılık ıste.malasef fıratın nıkahında olamıyacagım sayehat donusu yetısemıyorum
kardesım fıyatlar cok fazla degıldı ben ve sevcan memnun kaldık.sen gectın zaten toz bulutu cıktı polyestermıs megerse allah daha buyuk sıkıntı vermesın
hacı aykutun arabada yay yok oda surtmus
o yolları duzeltmeyen karayollarında kabahat. valla yayların keyfı otobanda vıraj alırken cıkıyor![]()
Aynen ben de o yerin tadına vardım sürtmek kelimesi az aracın altı kazındı resmen eeee yol bilmezsen olca budur klavuzu karga olanınüçümüzde aynı yere girdik bende şuan geldim bursadayım resimler yok herkeze teşekkürler...
Buluştugumuz mekanın tek eksigi açık bir havuz olsa darpane gibi para basar ki basıyordur keyifli bir mekandı gerçekten...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
resimler resimler resimler
Muhammad Ali Clay
güzel çıkmışız![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri