sağol şakir benim ufc 68 i çekmişsin ...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
yine çok güzel bir buluşmaydı. herkese çok teşekkür ederim. sırf bu site yüzünden arabamı hiç satmayacağım sanırım.
BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.![]()
....
şakir abi videodaki sesi alman iyi olmuşkatılan herkese teşekkürler bıraktığım yerden devam ettim iyi bi buluşma oldu. erken kaçmak durumundaydım malum evde 2 tane köpeğim var beni beklemişler garipler
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gelemediğime çok üzüldüm... süper olmuş!
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
katılan herkese tekrardan teşekkürler ayağınıza emeğinize sağlık. bendeki fotoları suanda ekliyemicem istanbulda kuzenimin kaza haberini aldım televizyondan yanına gitmek durumundayım fotoların yüklenmesi ile ilgilenebilecek arkadas varsa yarın öğlene kadar izmirdeyim kendisine verebilirm yüklemesi için. anlayısınız için teşekkürler ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
22 Dakikalık Video Youtube yüzünden silindi 15DK sınırı varmış başka bir siteye ekliyorum bitince video' yu yüklüyorum
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
burası sadece bir forum sayfası değil bugün bir kez daha anladım. ister arkadaşlık, ister dostluk, ister kardeşlik, ister aile ortamı değin bugünü özel kılan bizlerdik ve bizlerin hepbirlikte olmasıydı
gökkuşağını gökkuşağı yapan renkleri arabalarının renkleriyle yüreklerinin güzelliğiyle tamamlamızı sağlayan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum![]()
eray geçmiş olsn.umarız ciddi bişey yoktur..
ikea dan çıkış, destinaizmir e varış ve bayan dayanışması.
yaşadığım en güzel günlerden biriydi
Hepinizin emeğine saglık. oto yaptı mı böle yaparOrganizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler
![]()
resmi geçit 1![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri