%100 eminimki pazar günü saat 6 da forumun otoparkında değil 25 aracın konuşlancağı 5 aracın konuşlancağı yer bile bulunmaz :)
Printable View
%100 eminimki pazar günü saat 6 da forumun otoparkında değil 25 aracın konuşlancağı 5 aracın konuşlancağı yer bile bulunmaz :)
neden akşam ya?
bize her yer paris :)
kimseden ses yok?
sabah akşam kar yağmur farketmezz. Bravo her saat yürür.. =)
abi senin bravo yuda cok merak ediyorum :)
hasta işi eray :D
abart abart =)
gördüm fotolarıda canlısını görmek bi baska olucak :)
take off beyaz sky dome başka söze gerek yok :D
haddim olmayarak bir tavsiye foruma girişte ikeanın arka kısmı genelede bomboş oluyor millet mağzalara yakın diye hep ön kısımları tercih ediyor o yüzden ikeanın hemen arkası buluşmanız için gayet müsayit
arkadaşlar kasmaya gerek yok illaki yer buluruz.
fırat kardeşim bugünüde saymazsak sadece 3 gün kaldı. yerin durumuna göre arkadaşlar buluşma günü için program yapmak veya programlarını ayarlamak isteyebilirler.
listede yer açın gençler :D
1-jasmine
2-kraker
3-mert35
4-fireyhunter
5-nigthblue
6-(hasta işi)
7-axi
8-asil
9-aykut_1914
10-alfa 35
11-B-O-A
12-evoefe
13-LeoN48
14-uurknkc
15-edelsang
16-tonymontana
17-never
18-egzo-evo
19-siyahinci83
20-maceraci95
21-şfkbrtn
22-dised
23-ftp
24-ufuk_punto
25-SteinGP
26-SchweppeS
27- Atalayx
Haftaiçi dediğiniz gibi bomboş ama bu pazar daha ordaydım en arkaya kadar yükleme yerlerinin kamyonlarının yanaştığı en arkalara kadar fulldü.
Hatta o kadar doluyduki forum millet forumun dışındaki karşıdaki villaların arasına park ediyodu :D Sanmıyom pazar günü 25 kişilik yer buluncağını forumda. Tüm izmir oraya akıyor :)
geçen hafta pazar günü hafa güzeldi ve herkes dışarılara çıktı. ancak bu pazar soğuk olacak sanırım.
Arkadaslar merhaba ben bulusmaya gelicem fakat dedem gecen sene vefat etti günü hafta icine denk geliyor 1 yil oldugu icin hafta sonuna denk getirip dua okutup yemek vereceklerdi o hafta sonu öbür haftaydi fakat o öbür hafta sonunu bu hafta yani yarina aldilar.Egerki gelemezsem kimse kusura bakmasin.(Denmesin ismini yazdida bu adam nerde neden gelmedi bu aciklamayi bu sebeten dolayi yazdim)Hepinizle tanismayi cok istiyorum... Birde bu bulusma yeri ve saati kesin belli olursa cok iyi olacak :)
allah kabul etsin nihat abi mekanı cennet olsun..
sürüngen günceliiii
allah kabul etsin nihat mekanı cennet olsun..
KEŞKE GELEBİLSEN NİHAT ABİ DIŞ KAPI KOLU AYDINLATMALARINI MERAK EDEDN ARKADAŞLAR VAR:d
arkadaşlar pazar 18:00 bornova forum kesin mi?
Bursadan yarın yola çıkıcam yetişebilirsem gelicem ama araba kirli olur haberiniz olsun ;)
ben artık uğraşmaktan bıktım:) kim nerde nasıl buluşmak istiyorsa istiyorsa kendiniz karar verin.
ikeada aksam 18,00 e uygun bulanlarda yazsın arkadaşlar. sanki onay verilmiyormuş gibi görünüyor...e verilmiyosa da yorum yapmayan arkadaşlar yazsın hemen...şuan itibariyle aksam forum 18,00 güncel .. yer bulamama riski her yer için geçerlidir..forum bu iş i,çin en müsait yerdir..tecrübeyle sabit..
evet arkadaslar aksam saat 18:00 ikea yan otoparkta gorusmek uzere eski arkadaslar yeri biliyorlar.yeni gelecek arkadaslar ıcın telefonum assagıda yazıyor.
ben bir işim dolayısı ile yesilyurt tarafından geleceğim o taraftan gelemek isteyen arkadaşlar varsa saat 16:30 gibi bir yerde buluşabiliriz...
güncel:
buluşma yeri forum bornova (ikea yanı) saat 18,00
0533 4761248
var mı çevre yolu,buca tarafından gidicek? :)
GÜNCEL...
buluşma yeri forum bornova (ikea yanı) saat 18,00
'ta geliyo mu?