Ben Bostanlıdan geliyorum. Buluruz sanırım![]()
bekliyorum efeyi eh yanında sende geliceğin içiçn senide bekliyorum![]()
yok zor olmaz brvhgt bilirim oraları, teşekkür ederim orada görüşmek üzere
telefon numaram 0555 661 39 32 geç gelenler yeri bulamayanlar vs. bana ulaşabilirsiniz..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
tum izmirli arkadaslara tesekkurler cok zevkli ve eglenceli bi bulusmaydı...![]()
Evet çok güzeldi.Hele ben 200 km yol yaptım yorgunluktan ölüyorum.Hava sıcaktı birde.Benzin beni öldürdü
Ah be abicim neden gaza getirirsiniz bilmemki
resimleri bekliyoruz
evet beyler bayanlar resimlerrrrr ???
ewet resimler...![]()
Süper bir pazar günüydü gene arkadaşlar katılan bütün arkadaşlara çok teşekkürler...
Bowlingte Mustafa Abimiz ile fena dağıttık sizi bunu da eklemek isterim)
Arkadaşlar şimdi Geldim. Resimler Yolda Sanirim 15 Dk Sonra Sitede Olur.. Ayrica Tüm Arkadaşlara Bu Güzel Pazar Günü Için Teşekkür Ederim.
EFEE sen bizim herşeyimizsinn..!!!! resimler lütfennn
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
mod arkadaşlar resimleri düzenleyebilirmi?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Bu güzel gün için tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
bende bu güzel günde aramızda olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim![]()
Muhammad Ali Clay
ablacım verdiğin resimlerin url leri açılmıyo ozzy den yardım alabiliriz nette kendisi , sınavıda ii geçmiş gibi![]()
YAsemin abla buraya değil yeni bi konu açıp fotoları oraya koyarsn daha güzel olur![]()
resimlerde bi tek Efe' yi tanıyorum bennnherkes kendini tanıtsa süper olur..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
sarı t-shirt lü olan benim![]()
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri