bugün bayram alışverişi kipa carrefour arasında mekik dokuduk acayip yorulmuşuz ve acıkmışız. yemek siparişi sırasında bir baktım sinemadan çıkanlar var koştum hangi filmden çıktınız dedim bir kaç kişiye. anadolu kartalları filminden çıkmışlar. nasıl dedim çok beğenmişler gerçekten çok güzel diyenler oldu kesinlikle tavsiye ederim diyenler var. kimse gelmesede ben gidicem. gelmeyen gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçıracak gibime geliyor bir süre daha bekliyelim bakalım belki gelecek arkadaşlar olur

cinecity de iki farklı salonda oynuyor. özellikle 6 no.lu salondan rezervasyon yaptırdım. çünkü bu salonda dolby digital ses sistemi ve yanlış hatırlamıyorsam aksiyon sahneleri için titreşimli koltuklar var. ilk sıradan 12 ikinci sıradan 12 toplam 24 kişi için yer ayrılmıştı. yarın saat öğlen 12 ye kadar durum değişmezse ayakta uzatılabilen ilk sıradan 7-8 kişi dışındaki yerleri iptal ettiririm ne yapayım. az olur öz olur bizbize oluruz belkide daha iyi olur daha çok şey konuşma fırsatı buluruz