ilk buluşmamdı gerçekten çok mutlu oldum katılan ve destek veren herkese teşekkurler
ilk buluşmamdı gerçekten çok mutlu oldum katılan ve destek veren herkese teşekkurler
Ayağınıza kolunuza bacağınıza sağlıkne güzel bizde yağmurda buluştuk çay kahve yapıp çıktık .. nice buluşmalara arkdaşlar ankarayada bekleriz hani gelmezsinizde ben yinede söyleyeyim
![]()
ya arkadaslar hiç video ceken olmadımı haraket halındeykenbir dahaki sefere kameraman tutacam
![]()
bülent abi onurcuğunla konuştum senin yanında olursa senin için herşeyi çekermiş aynen bunu yazmamı istedi![]()
yaa arkadalar bidaha ne zaman buluşulacak izmirde.. ben yeni üyeym kaçırmışım. bilen varmı
arkadaşlar yine elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık... bu buluşma işini siz biliyorsunuz... yerinde test edip onaylamıştım...tebrikler tekrardan...
düzenleyenlere katılanlar teşekkürler... iyi ki varsın GrandePuntoTR...
Eser, çok teşekkür ederiz. Bizler bir aileyiz. Geçen yıl Eskişehir'de de ne kadar büyük bir aile olduğumuz gösterdik. Halen daha bunun bilincinde olmayan, bunu kavrayamayan arkadaşlarımız var ancak elbet onlarda bir gün doğru yolu bulacaklardır.
Bu bağlamda tüm GrandePuntoTR ailemiz üyelerine teşekkürler....
Download 16-10-2001 gp seyirtepe.rar Sendspace.com - send big files the easy way
bendeki bir kaç kareyi üstteki linkden indirip hatıra baabında arşivleme yapabilirsiniz...
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
eyvallah adamımdaha yaparız çekimlerini ama bu sefer makinamım lensleri yoktu mecburen küçükle çektik annemin makinasıyla
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
![]()
![]()
Canın saolsun ya,ne olcak buluşmadan çok bişi yok.Her birinde bi foto çeksen bir sürü foto eder 1 yıl içinde
Teşekkürler Yasemin abla,toplu fotoğraflara yetişemedim ona üzüldüm ya S: .Birde park bornovada yanınıza gelemediğime.Sende gördün kızlar mızmızlanıyorlardı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri