Tamam kardesım msnden yollarım aksam artık sesıne kurban senın nıhat nıhat 123 basla:D:D:D
Printable View
ereni komple biplemek lazim adam bastan kokuyor :D
eren için güzel şeyler düşünüyorum merte de yapacam bir kiyak :D
Ben bayılırım kıyaklara.. Bana hemn yap ne yapacaksan :D:D
tebrikler hakan abi...göstermişin yine multijetin gücünü...:D
bu arada bende dün ananemin evde olduğum için gelemedim...kusura bakmayın...
videonun sonunda
eren abinin "tamm bilader kapat sende" deyişi beni bitirdi :D orada ben olsam kamerayla beraber falan atlardım skydome'dan :D
öyle bi ses tonu yok ya :d
videoda evo neden gitmiyormuş gibi gözüküyor hakan abi vites düşüyo hızlanıyor evoda hızlanma felan göremedim aynı hızda gidiyormuş gibi hakan abide kendi çapında basıyormuş gibi geldi :)
çeken kamera benle aynı hızlaydıda ondan 170 :D 2 3 hafta sora re of the efsane :)
Mert benım hakanın arabadan cekılmıs vıdeo var koyucam bırazdan ama arabaların onunde trafık olunca 3 yarıs gerceklestı:D
benim kameramanda iş yokmuş zaten :D ben şimdi gördüm nihatın nerden gittiğini ilk saga geçtiğinde ben biraz gazdan çektim zaten nerde diye yanımda gittiğini yeni gördüm ayağımı gazdan çekmişken anca yanımda gidebiliyo zaten :D
başka türlü yaklaşamıcak öyle bir çare buldu herhalde :D
2 videoyu yukluorum arkdaslar hakanın arac ıcnden cekılmıs:D
YouTube - 100 6144
YouTube - 100 6143
+10 hp gelsin isterse :D ikisindede nedense gazdan ayağımı çektikten sonra yaklaşmaya başlıyor nasıl iş :D
beyler 3 tur yarıstınız daha doymadınızmı .yanlız soyle bır seyde var sız saydıgınız ıcın daha hazırlıklı oluyosunuz.bır dahakı sefer e araya bır araba alın o kornayla baslatsın.daha esıt olur bence.neyse sonucta karaduman foraver :)