video çok kaliteli olmuş ya :)
Printable View
video çok kaliteli olmuş ya :)
Sonuç söylediğim gibi olmuş. Zaten drag olarak değil roll olarak yürümüşsünüz bu durumda bırak multiair' ı tjet bile anca kafa tutardı hakanın makinaya...
Gerçekten çok keyifli bir deneme olmuş multiar' a filtre egzos yapılırsa çok daha iyi yürür.
Gazınıza sağlık... :)
Hakan maşallah sağlam duman atmışsın :) Tebrikler kardeşim .nice başka zaferlere artık
Valla gercekten guzel bır geceydı bir ara sabaha kadar yarıscaz dıe dusunmedık degıl:D Sırf bu yarıs ıcın sarjı fullledım guzel goruntuler oldu hakanın karadumanı herkesı dumana bogdu:D:D:D
:D:D OLm çıkkıntılık yapma len.. Seni tanıyan var tanımayan var. Yanlış anlayacak milletİ:D:D Sonra sana yazık olcak :D:Dahahaha
AllaH gönlüne göre versin abi... Bnm arabaya binen herkezin fikri bu yönde oluyo.. Rabbim nazarlardan kazalardan korusunAlıntı:
eren arabayı satarsam kesın bravo alacam bu aksamdan sonra allah kaza bela vermesın :D
sağolasın emra darısı senin başına :D
yaw mert eline sağlık kardeşimde bir sürü video çektik nereye kayboldu bunlar yaw? :D
fırat ne kadar hain planların var senin arkadaş bir arabaya herkes göz koymazki canm :D
tebrikler sabanci indirmişsin:D:D
videoda erenin küfürleri çok güzel :) hahahahaha
Şöylede olabilir Alkoller senden olur.. Birlikte içeriz sen yine içer gibi yaparsın Sonra benim alkolllü olmayan bir arkadaşım gelir bizi gezdirir.. Yenilen içilen senden olur.. Hee olmazmı ?? :D:D:D
Alıntı:
videoda erenin küfürleri çok güzel :) hahahahaha
hay takayım sana yaa...Koskoca 5 dkklık videoda o 2 saniyelik konuşmadan size iyi malzeme çıktı .. eğlenin bakalım..
Bülent abi bnm sanrufdan çıkıp bir video çekmişti.. İlk yarış o videoda sağlam ondan en azından küfür yok:D:DAlıntı:
yaw mert eline sağlık kardeşimde bir sürü video çektik nereye kayboldu bunlar yaw? :D
eren 2 saniye ama maşallahın var yani dur bir daha izlicem :D
bu zorlu, güzel, muhittin air ve muhittin jet mücadelesin de yüzümüzü
kara çıkarmayan muhittin jet e sonsuz sevgiler... :D
adilik değil kardeşim noktayı koymuşsun işte :D
Multi Air bakım ve onarımda kafası bozulmuş sabah abuk subuk sesler çıkartıodu verdim 1 70lik içio :D spor yapıo şuan kendisi : kondisyon ağırlıklı 2 3 hafta sonra tekrar pistlerde heran herşey olabilir :D
Hakanım ılk ıkı yarısın vıdeolarıda var senın arabadan cekılen onları koymadım ıstersen aksam eve gıttıgmde koyarım.
Bu arada eren ebı bılsem o snye ıcın bole ustune gelcekler senın bıplerdık orayı ya:D:D.D
sen bana at o videoları ben bi bakayım merak ettim kardeşim :D