aslan bugün yemekhaneci kadin kuru fasulye yapmiş durum vahim turbo sağlam gazoz içirmim sana akilli killi ol :D
Printable View
lem sabanci alço gibi oldun herkese bir gazoz alıyorsun tehlikeli arz ediyor bu cocuk :D:D
nereye istiyosan götürürüm seni yeterki sen iste :D
yok telefonu kapalı nuri abi'nin :D söke için haber bekliyorum zaten senden :D
bastiriyorum merak etme benim elimden kaçamaz yakinda uluslararasi çalişacaz ileriye dönük planlarim var :D bu arada acayip sıkıştım ama burasi soğuk gidip yapmasi zor geliyor yer çekimine karşi gelmek çok zor :D:D
BENDE BENIM CIHAZI CIKARICAM THE FULL EMPTY CAR OF THE YEAR DİYE :d:d
noluyo burda arkadaşlar kapışmanın sahipleri yok ortada :D
ulen yoncalodi misin mamolodi misin, basmahaneye çevirdiniz lan topiği :D , konuyu saptırmayıp düelloya odaklanalım beyler.
sen iyice hızlanmışım kardeşim bu iş böyle olmıcak sen bu hızla shell 'in petrol rezervlerini tüketmeden önce çıkartayım ben sizi fıratla :D
kraxı getirin bana, bir haftadır grande punto göstermiyorlar bana, kapışmaya hazır olmam için :D :D
yaw bu kadar yapma kardeşim tamam bir lastik arabayı değiştirirde bu kadarda değiştirmez fırat 'taki lastikleride yabana atma :D
şu cocugun anahtarini al da krax susturucu taktirsin arabasina :D
bırak kaptan allaşkına, baksana adam ortalıkta yok, kesin egr'sini, debimetresini falan temizlettiriyodur şimdi, nerdesin krax, baharatlıi sade, acılı, peynirli farketmez, çok fena yicem seni :D
çok tehlikeli sözler izmir böyle kapişma görmedi sizin için iki tane kiz getircem start versinler :D
kaç km den kaç km hıza kadar bu yarış 60-200 arası yapın sonu olmasın :D
leonun yarış için yapılan analizi:D
üle fırat bu ne böyle :D :D :D
:D
Artık dayanamıcaz...Bende önden gidip yol açıyım bari :D
lan krax, iyi güzel yapmışsın da before ile after'ı karıştırmışsın gibi geldi bana :D :D sesli sözlük çeşnili seni :D
adamım hızlı yapmaktan ters yazmış olabilirz mesai saatindeyiz nede olsa..araya sıkıştırdık:D ama olsun anlayan anladı kaptan bruno
Walla ben fırattan korkuyorum yolları ağlatacak gıbı duruyor...
fırat resim bomba olmuş :D bu resimle olay iyice kızıştı artık sizi kapıştırmanın zamanı geldide geçiyor bakalım ın hız lastikleri a yardım edicekmi :D
Oyum fırat abiden yana oldu :D Kara şimşek daha bi hırcın duruyo (görüntüden kazanıyo) ama abide büyk bi vole vurup hepimizi şaşırtabilir sonucları bekliyoruz iyi olan kazansın :D :)
yapacaksanız yapın kardeşim çatlayacaz burada :)