leon48'de pk ağırlık yok o yzden avantajı var ama belli olmaz bu işler:D:D
Printable View
leon48'de pk ağırlık yok o yzden avantajı var ama belli olmaz bu işler:D:D
eren gazozların kimden olduğu önemli değil ne zaman içcez:D
beyler açıklayın yeri zamanı rahat uyuyalım yaw
yatıralım ablam ayıp ediyon
aynen kardeşim seyirciyiz nede olsa
yarış başlamadan dedikodular şikeler başlamış abi getir arabayı power box takalım
vayy işi kumaramı döküyosunuz :D:D
bir akşam geç girdim kapışmalar havada uçuşuyor arkadaşlar :D herkeste bir meydan okumalar falan isteyen varsa benide yazın :D oy kullanmadım tarafsızlıktan yanayım sadece hakem ben olcam ona göre :D
beyler kim alıştırdı sizi gazoza :D
Yarış için favorim ama Fıratında yarışı kaybedip üzülmesine gönlüm bir türlü el vermiyor:D:D:D:D
tamam arkadaş istediğiniz bi gazoz olsun yaw yemeyin birbirinizi alayım :D asil sana özel olarak alcam gazozu tamammı :D
:friendship:araba stock arkadaşlar heyecana meal yok..
Her ikinize de aynı güveniyorum ama Fırat alır gibi geldi bana. Araçlar da patinaja kalacak araba değil :) o yüzden önce gaza basan alır :)
Fırat biraz uyanıklık yapacakmış gibi geliyor :)
olsun fırat şimdi o kadar reklam afiş falan baksana ben bile heycanlandım burda :D
ben geldim kimse kalmadı ortada arkadaş ya :)
allah razı olsun mert sen olmasan yanmışım zaten :D
hakan klasman dışı yarışı bırak ben halen bekliyorum ankarada hatta sen gelecen diye koltuklar evde duruyor :D
kimse kalmadı diyon ama 12 kişi şu an konuyu okuyor::D:D
yanağı kalın olan daha iyidir daha az devirde daha fazla gidicek :D
sonuçu bekliyoruz izlemeye gelmek için sabırsızlanıyoruz :)
hakan abi senin sınıfın ayrı süper punto sınıfına giriyor :D
kırmızı alır gibi:))
demiyo kardeşim benimde canım çekiyo sonra sağa sola sarıyorum :D
orhan bu hafta sonu gelicektim ama ufak tefek aksilikler çıktı allah nasip ederse en kısa zamanda gelicem seni unutmadım merak etme :D
yaw okuması bişey değiştirmiyo arkadaş yazsın :D
atalay sende benim co-pilot umsun o yuzden senıde bu sınıfa almıs oluyorum :D
Hakan sınıfını yiyim senin..:D:D Gelcen değilmi bu hafta yanıma gelde bi manisa kebabı söyliyim sana:D
sınıf farkı var aramızda yiyemezsin eren :D allah nasip ederse bir terslik çıkmazsa ve beklediğim şey gelirse gelicem kebabı söyle soğumadan gelirim :D
Yakın zamanda carbon clean yaptırmış olan alır ! :D Farkettiriyo..
vay krax öne geçmiş :D
dark k
Arkadaşlar alırım anahtarınızı :)
1.4 77bg 8 valf + LPG varmı rakip kendi segmentim için
Bu ne yaaa bir izmire geldim kimse yoktu pisayada birkaç arkadaş hariç şimdi ortalık kopmuş bilseydim ona göre bir araçla gelip yollara çıkardık anahtarına :)