Bayanlara önceliğimiz elbetteki var...Otobanda bıle![]()
hey heyyy
sıranızı bekleyin bakalım. İlk deneme yapmak gerek diye ben söyledim. İlk sıra benim.![]()
Bayanlara önceliğimiz elbetteki var...Otobanda bıle![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
haklısın deniz abi migros sağolsun
ya hakkaten çok yakmasa alıcam bir tane ama şimdi 20 tl 'ye 120-130 km yapmak varken 60-70 km'ye düşerse baya bir darbe olur bana...![]()
tabi tabi konvoyu dağıtmayasın diye el kol işareti yapmaktan hem üşüdüm hem de kolum ağrıdı. ancak pek bir işe yaramadısayende çil yavrusu gibi dağıldı millet. kötü örnek olmamak lazım
Tebrik ederim Mehmet. Senin için yeni bir ceza düşündüm. Yaptığın her flood için bana kokoreç, midye, waffle vb.. ısmarlayacaksın. Nasıl?![]()
![]()
Hmm uyar o zaman...Beraber olalım yeter az kaynatırız yıkama bahane
I ' m c a p u l i n g . . .
ya yer bulamassak mıgrosun otopark 24 saat acık cıkartırız arabaları evell allah veya bostanlı ıskelde koskocaman par yerı var bellı saatten sonra gırısler ucretsız buralara gelıcek olun her turlu ayarlarız
muhabbet ederız be abı hatta buradan haber verelım yarın gelmek ısteyen olursa buyursunlar gelsınler muhabbet sohbet ederız
cok sukur sıkıntı cıkmadı.....rezıl olmakta vardı ısın ucunda ama alnımın akıyla cıktım ılk aksamdan![]()
Konu JASMINE tarafından (15/11/2010 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri