hafizcim böyledir ortaligi kariştirir çeker gider coşturcam ben onu :D
Printable View
Yani yazılanları yanlış anlamak için extra bir çaba sarfediyorsun Deniz.
Bu seferki buluşmaya gelmemek için bahane arıyordun. Sanırım benim yaptığım şaka tam zamanında oldu. Bu buluşmanın bahanesi de bu olur arkadaşım.
Bu arada sen hepimize espriler, şakalr yapıyorsun kimse alınıp küsmüyor, ortamdan soğumuyor sana bir şey söylendimi küstüm ben oynamıyorum moduna geçiyorsun ya başka söylenecek bir şey bulamıyorum. Canın sağolsun arkadaşım. İsteyen gelir, istemeyen gelmez. Silah zoru ile getirtmiyoruz kimseyi.
Benim bir şey yaptığım yok Deniz. Kuruntularından kurtulda gel lütfen. Yapılan herşeyin altında bir şey arama. Eğer o aşamaya gelirsek senin yaptığın her yorumun, şakanın altından tartışma çıkacak binlerce konu oluşur. Daha fazla tadımızı kaçırma lütfen. Şakanın şaka olduğunu bildiğin halde bu tarz yorumlarla huzur bozmaya gerek yok.
Neden hala uzatıyorsunkı anlamıyorum senı kapttım işte çöp dedın herseyı yeme dedın bence bır kendıne bak olurmu?neden ustelıyorsun hala ben herkesın huzurunu kaçırıyorsam atarsın forumdan olur bıter..Zaafımı bıldıgın ııcın uzerıme gelıyosun keske bu son mesajını okumadan cıksaydım...Kusura bakmamsın arkadaşlar gelemeyecegımı belırtırsınız.Ben senden hakaret işitmek için burda bulunmuyorum çok saygın ınsanlar var burda ellerıne su dokemeyecegımız ..Seven sever sevmeyende sevmez benı kımseyede kendımı sevdırecek halım yok.Burda bana bunları dıyen karşımda nelerı demez en azından eşimin yanında tadım kaçmaz...
Hoşçakal...
Deniz, burası benim forumum değil. Senin gibi ego tatmini meraklısı olmadığım için kişisel sorunlarım yüzünden kimseye ne ceza verdim ne de forumdan attım.
Kişisel konularımı senin gibi orta yolla aktarıp insanların gözünde vah vah dedirtmeye de hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Geçen hafta Adem ile olan tartışmanda da belirtmiştim. Kişisel sorunlarını kişilerin kendileri ile hallet. Forum geneline yazıpta şu şöyle bu böyle, şuna söyle buna söyle muhabbeti yapma. Her hafta bir olaya veya kişiye sarıyorsun. Çark dönüp dolaştı yine bana geldi herhalde. Bir sorunun varsa benimle hallet. Buraya yazma ve son kez söylüyorum benimle muhatap olma.
Buluşmaya ister gel ister gelme.
Forumda ister kal, ister git. Bu beni değil seni ilgilendirir.
Beni ancak benim kalıp kalmayacağım alakadar eder. Hiç kimsenin ki değil....
liste kabarsınnnn.. hadi bakalım son zamanların en büyük bulusması :P izmir gibi oldu ahahaha
nihat araca mod yaptin mi?
buluşmaya bir gün kaldı... ahh.. Yasemin ne oldu bizim şu midye dolmalar.. Eskişehir e getirmedin..
yok Yasemin sağol... şaka yapıyorum.. boyoz getirdin ya.. onun tadına baktık...İzmir e gelince ısmarlarsın... taze taze yiyelim....
midye izmir'de yenir taze taze olacak :D
esercim sen akşam trene bin yarın ordasın fırat basmaneden alır seni :D
Allah korusun İzmir e trenle mi gitmek bir daha asla.. yarın çalışyorum.. malum bu aralar yoğunuz.. evde ve işte... yeni bir ev kuruyoruz...
valla balayı için karar vermedik henüz... valla gerek yok.. söz geleceğim izmir e sana kendime midye dolma ısmarlatacağım.. boşu boşuna zahmet etme yakında oradayım inşallah..
Her zaman bekleriz. Bu sefer transit geçiş yapmayacağınızı düşünüyorum :)
Sen boşver treni. Punto ile gel mis gibi. Yok arabayı almayım dersen bin otobüse gel. Burada Onur'un evosu var. Nasılsa o kullanmıyor :D :D
Canım ben onları sabahın 5'inde aldığımda dumanı tütüyordu üstünde. Biz Salihli'de kahvaltı yaptığımızda halen daha sıcaktı. Sizin memleketiniz soğuk ben ne yapayım :)
boyoz muuuu, valla soğuk da olsa tadı damağımda kaldı... :)
bende nedense boyoz'u hiç sevmem ya :)
höytt:poster_t:yokluğumda neler oluyo kaç kişi geliyor yarın gelmeyenin arabasını su bassın mı :) basmasın:laugh000:
ben de geliyorum. son anda bişi çıkar diye son ana kadar söylemedim de.
bu arada buluşma harici çok şey konuşulmuş konuda. buluşma programı konusunda bir fikir var mı? ne zaman buluşulcak, ne yapılcak vs...