:thumbup1:bahçe makasıyla 20cm bi kare açarız tavana ayıp ediyonuz..
nevruz abi yakında seninkide bozulur bu kadar adamın gözü varken:D
Printable View
:thumbup1:bahçe makasıyla 20cm bi kare açarız tavana ayıp ediyonuz..
nevruz abi yakında seninkide bozulur bu kadar adamın gözü varken:D
@ Onur : Kartvizitleriden bende ve 'ta da var. Sen kart vermeyesin diye kızlar saç renklerini değiştiriyorlarmış. Bu yılın trendi kahverengi :D :D
@ Engin : Geçmiş olsun arkadaşım. Oki'ye de haber verelim de o da gelsin.
@Femoli : İzmir buluşma ve gırgır potansiyeli açısından ilk sıralarda biliyorsun. Bu buluşmada yine senin yazının üstüne park edeceğim arabayı :)
@Deniz : Vallahi gözlerim yaşardı. Tüm ekibi heyecan basmış sayende Deniz. Gel de bu adamlarda rahat etsin artık.
Murat Kaplan'a bilgi verdim. İş durumuna göre aramızda olmaya çalışacak.
Operatör arkadaşımız ile görüşmedim. Mert ve İnan'a da bilgi vereceğim bugün.
way Be yazım hala duruyormu :D bakın bakın beni hatırlayın tabi görevliler başka türlü hatırlıyor ama neyse :D
Kulakların çınlamıyorsa sorun yok. Senin yazının çaprazında duvarda da Fırat ve 'ın izleri var. Panjurları o duvarda boyadılar ya :D :D
:D Her giden bir izmi bırakıyor kız yakında almazlar içeriye bak :D
Bi ara panjur da boyamıştık değil mi, ah ne günlerdi be :)
:D
femoli senin yazıyı bende gördüm orda yasemin göstermişti kulağını çınlatmıştık biz öyle çınlattıktan sonra görevliler nasıl çınlatıyordur bilemeyeceğim :D :D :D
çok büyük bulusma olacak :D
Yasemin ben Oki'ye haber verdim. Problem motosikletten kaynaklanmadı ama herkes bırak artık diyor :( ama benim kafama hiç yatmıyor. İleri derecede boyun fıtığı teşhisi kondu, kimi doktor ameliyat diyor, kimisi fizik tedavi ile gittiği yere kadar diyor. Yaklaşık 10 gündür gece uykusu yok, hiç dinmeyen bir acısı var ve sol kolum hep uyuşuk. Dünden itibaren biraz hafiflemeye başladı. Bakalım neler olucak görücez :)
femoli ne sandın sen beni her an her yerde olabilirim kuyruksuz uçurtma gibiyimdir :D
O uçurtma bir ankaraya gelmiyor sanırsam :D
ayiptir olum arada ankaraya git femoli abini gör elini öp mübarek adam vesselam :D
yılbaşında ankaradaydı :D
ama her an her yerde olabilirim bir gün ansızın ben geldim femoli derim menemeni yerim :D
Fırat senın arabayla sıfır cizebilirmiyim :P
Vallahi hanginiz yaptı bilmiyorum ancak benim panjurda sorun yok. Panjuru bırak oje ile boyadığım multijet yazısı bile aynen duruyor. Ben size söylüyorumda siz inanmıyorsunuz. Arabanın üstüne çok düşersen sorun çıkartır. Kendi haline bırakın oynamayın artık şunlarla :) :)
@Femoli : Müze ve ören yeri giriş bileti keseceğim. İşi ticarete dökmek lazım :)
@Engin : Çok geçmiş olsun canım. Kesin Musti bir şey demiştir. Ondan olmuştur :) :)
aynen bende çok takıyordum şimdi umrumda bile değil biniyom gidiyom :D açıyom müziğimi oohh ne rahat :P
ben de hiç takmiyorum mesela 2 günden beri binmiyorum takmiyorum yani :D
Taktıkça,takıntı oluyo taktıklarınız...
haydi bakalım güncel....devam
1-kraker çocuk
2-Jasmine
3-LeoN48
4-batiliauto
5-NyhatShu
6-sabancı
7-mgraf
8-istugu
9-oto
10-mert35
11-evolodi belkim +1 belkim +2 belli olmaz
12-Kriminal + 1 (28 ekim kesinleşme tarihi)
13-Genius ve Mgraf
14-
yer kaldiysa beni de yazin :) cuma izmire donuyorum aksilik olmazsa tanisalim isterim
1-kraker çocuk
2-Jasmine
3-LeoN48
4-batiliauto
5-NyhatShu
6-sabancı
7-mgraf
8-istugu
9-oto
10-mert35
13-Genius
14- dised
15-
Yer her zaman var Kıvanç.
Bu liste ne 30'lu 40'lı rakamlar gördü :)
1-kraker çocuk
2-Jasmine
3-LeoN48
4-batiliauto
5-NyhatShu
6-sabancı
7-mgraf
8-istugu
9-oto
10-mert35
13-Genius
14- dised
15-puntoaz(herzamankı gıbı ben ve bılader):D
Listeye adını yazıpta gelmeyenin gece ıssız bir yerde lastiği patlasın mı? :D :D
fırat helal olsun sana ya,yer saat tarıh ve liste demısın herkezıde toplamısın:) maşallah:)
Mehmedım sen olmazsan olmazz...
patlasın yasemin abla ben geliyorum yanımda bir gp daha getırme ıhtımalım var ama daha bellı degıl :)
1-kraker çocuk
2-Jasmine
3-LeoN48
4-batiliauto
5-NyhatShu
6-sabancı
7-mgraf
8-istugu
9-oto
10-mert35
13-Genius
14- dised
15-puntoaz(herzamankı gıbı ben ve bılader):D
16-edelsang
güncel... :)
adını yazdırıpta gelmeyenin lastiği patlasın jass abLa :P hemde ıssız biyerde ahahaha :D
yasemin dur yav agzini hayra aç :D
jass abla vea frt abi Grandepuntotr stiker var mı elinizde ?? puntoevotr zor galba yapıştıraym su stikeri ?