nevruzla beraber (never) pc den buluşma fotoğraflarına bakıyoruz.keyifli bir buluşma olmuş.katılan arkadaşlara teşekkürler.
savaş abi sende bi gün izmire geldiğinde haber ver abide buluşalım yahu..nevruz abiyide çaldınız zaten bu seferlik göremedik onu bugün![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hepinizle tanistigima cok memnun oldum... umarim bi dahaki bulusma sonuna kadar kalabilirim... kahveyi kacirmisim![]()
way züpermiş yine yapmışsınız yapacağınızı![]()
Fotolarda harika klasik bir izmir buluşması olmuş gene![]()
Süpersiniz, çok eğlenmişsiniz yine![]()
akşam gelen telefonlar yüzünden erken kalkmak zorunda kaldım kusura bakmayın arkadaşlar... güzel bir geceydi![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Hepiniz on numarsınız , süper süper süper....
çok güzel bir muhabbet olduğuna eminim izmir bir başka izmirliler bir başka..
arkadaşlar dün gece çok güzel bir buluşma oldu...hepinize teşekkürler..resimlerde harika zatenn...![]()
arkadaşlar hepınızı tebrık edıyorum guzel bır buluşma oluş,keyıflı vakıt gecırmısınız,
İzmir grubu gayet güzel bir buluşma olmuş namınıza yakışır... Eeee aksini düşünmekte yanlıştı zaten![]()
bende teşekkür ederim tekrar herkeze..güzel bir geceydi..ilk defa katılmama rağmen hiç yabancılık çekmedim
şuanda şovalyemi boya koruma yaptırıyorum sonax'da patronun bilgisayarını çaldım bir msj atayım dedim
ayrıca gelemeyen ve kendilerini özlediğimiz abilerimizide umarım bir sonraki buluşmada görebiliriz..saygılar![]()
Konu krakercocuk tarafından (30/10/2010 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
İzmir en soğuk günlerinden birini yaşamasına rağmen güzel bir buluşma oldu, eve dönünce çok ağrım oldu ama değdi diyebilirim. İnşallah bir sonraki buluşmada tekrar görüşmek kısmet olur. Herkese teşekkürler...
GP in mirror is faster than they appear !
Nevruz, bugün çok sıcak bir hava var düne göre. Dün resmen buz kalıbı haline geçtik bir ara...
Ancak yine de harika bir buluşma oldu. En kısa sürede fakat bu sefer sıcak bir mekanda buluşalım tekrar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri