6 mayıs 2007:ok:
Printable View
6 mayıs 2007:ok:
mrb arkadaşlar.buluşmaya katıymayı çok istemiştim.Migrosa gelmeye çalıştım. yanlış yere girmişim.sordum.tarif ettiler ama genede bulamadım.İnsan yabancısı olunca biraz zorlanıyor.Gökancığım sanada ayıp oldu.tlf numaranı telefonuma yazmıştım.Ama biraz acele etmişim eksik almışım.O yüzden senide arayamadım.Şimdide gönen"deyim.Malum tatil bitti.Dersler başladı.İnşallah birdahaki buluşmada görüşme şansımız olabilir.Merek ediyorum neler yaptınız.Resimler varmı.
Yıldıray abi aksilikler peşimizi bırakmadı ve malesef buluşamadık.:( Çoğu kişinin işi ç9ıkınca herkesiz zevkide kaçtı ve buluşmayı erteleme kararı aldık.
Birdahaki izmir buluşmasında senide aramızda görmek isteriz yerini sölemen yeterli artık söz biz alıcaz ;)
Başarılar..
mrhb, arkadaşlar biz bu hafta sonu ilkyobas , karagümrüklü , kkaan , ben ve burak ile tophanede bi ufak buluşma yaptık .buluşmamısda konusu gecti izmir buluşmasının ve gelmeyi düşündük tarihi kararlaştırın bekliyoruz:) belki ist.dan bize katılmak isteyenler olacaktır.izmirde görüşmek üzere .
POLAT ÇAKMAK ;
İnanız çok seviniriz ve sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.Havalarda güzelleşti izmir kıpır kıpır :)
hava inş. güsel olur geldiğimizde izmire cumadan cıkıp c.tesi gezmeyi pazarda buluşma sonrası ist.la dönmeyi planladık.sizleri yalnız bırakmayacagız belki sizinkilerede bi gaz olur;)
izmir bu konuda biraz geri kaldı biliyorsunuz.Ama buluşmalarımız okadar güzel ve sıcak oluyorki biraz daha fazla olsaydık keşke demeye gerek duyulmuyor..
Beni gaza getirdiği kesin ;)
6 Mayıs deniliyor ama bakalım daha belli değil malesef ..Herkes fikrini çabuk bi şekilde belirtse hiç bi sorun kalmıyacak..:ok:
yer zaman mekan farketmez baskan . gıdelım istanbul grubunu temsilen .bende aranızda olmayı cok isterim.tarihi bekliyoruz.
Ozaman önümüzdeki buluşma muhteşem olucak desenize ;);)
o zaman yeni bi liste çıkaralım,
ben geliyorum:
-SteinGP
ben geliyorum: ( 06/05/07 )
-SteinGP
-gkhan00
ben geliyorum: ( 06/05/07 )
-SteinGP
-gkhan00
-zambrotta_1985:ok:
-woyzeck
-SteinGP
-gkhan00
-zambrotta_1985
-woyzeck
-eagle saim
ben gelmıom 6 mayısta yokum..
Yazın birlikte oluruz artık ama keşke gelebilseydin doğu..
ekleme :
1-SteinGP
2-gkhan00
3-zambrotta_1985
4-woyzeck
5-eagle saim
6-taner35
Bana uygun tarihi mesajımda belirttim'e oy kullanmışsınız ümit abi.Sizide aramızda görmek isteriz tabi 6 sında kesinleşirse ki öyle gözüküyor ama bakalım inş. 6sında buluşup güzel vakit geçiricez.
Selam Arkadaşlar Görünen Oki Izmire Daha Yaz Gelmedi .halen Kiş Uykusunda.arkadaşlar Biz Istanbulda Kendi Aramizda 2 Arabami 3 Arabami Gelsek Diye Kavga Ederken Sizlerden Daha 6 Kişi Isim Yazdirdi.lütfen Biraz Daha Ilgi.istanbuldan Herkese Sevgiler .
bende gelmek isterim tabiki kabul olursa(albeam varda o yüzden öle dedim.aranızda çıkıntı olmayalım sonra) ama tarih kesin olsun neden olmasın geliris tabikide.hafta içi olsa puntomuzla gelirdim.
Murat abi senide aramızda görmek isteriz..
ok.o zaman bende kaza bela olmadıktan sonra geliyorum...bende ekleyeyim kendimi listeye...
1-SteinGP
2-gkhan00
3-zambrotta_1985
4-woyzeck
5-eagle saim
6-taner35
7-muratde
1-SteinGP
2-gkhan00
3-zambrotta_1985
4-woyzeck
5-eagle saim
6-taner35
7-muratde
arkadaşlar en kısa sürede net ve değişmez bir program hazırlayalım geçen seferki gibi aksama olmasın ve bu sefer kaç araç olursa olsun mutlaka buluşulacaktır bilginize:ok:
@can
:ok: :ok: :ok:
buluşmaya giden tek sazan benim galiba :sofeer: :evillol: :lol: napalım arkadaşlar canınız sağ olsun
cevdet öyle deme dostum üzülüyorum..
bilgi ve fikir paylaşmak isteyenler için msn adresim can1744@hotmail.com
Buluşma yeri:
13.00: Balçova Migros
13.45: Enriko Aliberti
önce Enriko Alibertiye ruhsat fotokopisi eksik olan arkadaşlar bunları bırakır daha sonra ordan Mavişehir EGE PARK a bolwling oynamaya gideriz daha sonra küçük bi konvoy oluşturur İzmir turu yaparız var mı bişey eklemek isteyen??
Herkes programı sölesin içlerinden en güzelini seçelim..
can dediğine uyarım.
+ olarak arkadaslar inciraltına gidilebilir kumrucuda otururz pofuduk yastıklarda ordan alsancaktan hiç enrikoya gitmeyelim olmassa ordan direk ksk ya basarız ? Ki şöyle bi durum var daha 9 kişi oy kullanmış...........
MİGROSTA BULUŞULUP ENRİCO ALİBERTİYE GİDİLİP SONRA İNCİRALTINA OTUMAYA GİDİLECEKSE...
ruhsat fotokopilerini bırakacaksınız madem eksik olanlar bir kişiye verse toplantıda ve daha sonra bu arkadaş tek olarak enrico ya iletse fotokopileri daha mantıklı olur diyorum ben.vakit kaybınız olmaz...
MİGROSTA BULUŞULUP ENRİCOYA ORADANDA KSK YE GİDİLECEKSE...
Bu durumda herkes kendi versin fotokopileri...böyle olursa zaman kaybı olmaz diyorum ben.
Migrosta buluşmanın esprisi pazar günü alsancak bilindiği gibi kalabalık.Tek sıra geçmek göze hitap edicek.
Enriko işini bencede erteleyelim başka zaman halledelim.
İnciraltı - alsancak - ksk olabilir ? ksk egs de yemek yer bowling oynarız.
Evet sizin programlarınız?????
yani asıl demek istediğim biz bornova tarafında kalıyoruz yada enrico aliberti tarafı diyelim eğer inciraltına merkeze gelmek istemezsek nereden alacaksınız bizi yoldan.onu sorayım dedim.
inciraltı olursa,balçova migrosta buluşuruz
daha yakın olarak alsancakta buluşuruz bi alsancak turu yaparız hep birlikte ?
Balçova Migros otoparkında Buluşma
Konvoy şeklinde karşıyakaya gidiş (isteğe göre karşıyakada basket sahasının hemen yantarafında büyük bi yer var açık alan orda oturabiliriz)
Egs de bowling+yemek+muabbet
bana her şekilde uyar neresi olursa olsun yeterki gelicem diyayim.siz ayarlayın yeri ben her akşam takip ederim forumdan.son günden bir önceki akşam büyük harflerle yazarsınız yeri saati ona göre toplaşırız.
hepsi tamam da katılım arkadaşlar??bu sefer ertelenmeyecek :)
gökhan cım bende şimdi formu inceliyordumda 2 saat önce geldim istanbul dan 06.05.2007 de mi buluşuluyor
aynen tuna abi 6 mayıs olarak kararlaştırdık geliyosun dimi?
Gelmezmi oyunu kullanmış bile tuna abisiz bir buluşma düşünebiliyormusun sen hiç can sorumu bu şimdi :)
blackpunto35, EAGLE SAİM, gkhan00, muratde, SteinGP, taner35, woyzeck, zambrotta_1985 6 mayıs tarihine oy kullananlar..Ben inanıyorum ki en az 15 araç oluruz
beni unutmayın arkadaşlar :s17: :s17: :pist: