bence ertelemıyelım..
Printable View
bence ertelemıyelım..
olur kanzler buluşalım bana uyar dediğim gibi gerekirse öbür haftada buluşuruz canım ne olcak.2 haftada 2 gp grup görmeleri daha büyük etki yaratır :)
arkadaşlar benim için bu pazarda gelecek pazarda fark etmez ama sayıyı arttırmak amacıyla 1 hafta erteleyebiliriz bu arada gökhan cım modeko fuarı üzünden form dan yaklaşık 1 hafta geri kaldım ama tekrar aranızdayım :)
Abi sensiz forum çok tatsız iyiki geldin hoşgeldin :ok:
buluşma yeri olarak aslında enriko aliberti de olabilir hem ruhsat fotokopilerinden eksikleride tamamlarız hem enriko aliberti ile de toplu bir tanışma yaparız
hoş bulduk kardeşim
1-gkhan00
2-SteinGP
3-kanzler... vizeler arası olsa bıle bu sefer kesin...
4-taner35
5-cegopunto
6-woyzeck ( Gelmeye çalışacak )
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
9-ardarda(bana geleceğini bildirdi)
10-EAGLE SAİM (gelmeye çalışacak)
11-punto wrc
12-blackpunto35
Tama güzelde olur yalnız ordan ksk ya geçeriz diye düşünüyorum ben alsancağa girmeden ordan gidilebiliyo acaba migrosun orda buluşup gövde gösterisi şeklinde gitsek olmazmı ne dersiniz?Hem bu fotokopi işleri tarzını halletmiş oluruz bi çayrını içeriz.hemde bowling :) benim fikrim bu ama şunu yapalım derseniz oda uyar
izmir grubu mrhb.herkese slm.napıyoruz kesin program belli oldumu erteliyomuyuz
oohooo izmir uyuyo yav :sleepzz:
selam millet,ilk mesajım 98 unom var,kafaya koydum grande punto istiyorum,bir aksilik olmazsa unomla buluşmanıza katılmak isterim :)
Aarkadaşlar çok sık internete giremediğim için arada bir bakabiliyorum ama baktımmı herşeyi okuyorum. Bende mutlaka gelmek istiyorum fakat benim pazar günleri kursum var saat 13 de bitiyor oradan çıkıp gelebilirim.
Bir sorumda kız arkadaşı veya eşiyle gelecek olan varmı? ben gelirsem nişanlımla gelicem büyük ihtimal.
bekleriz tunca bey. Saat onemli degil ayarlarız zaten 12 biraz erken. Kısmetse benimde ilk bulusmam olcak bildigime gore izmirdeki 2 bulusmaya da hic bayan gelmemisti
bu pazar iyidir
bu arada bende kız arkadaşımla gelebilirim eğer bi sorun yoksa??
sanırm tam olarak hala program bellı degıl gıbı?
malesef değil istediğimiz sayıya ulaşamadık hala
10-11 mayıs'da izmirdeyim.
buLuşmaya ben de geLmek isterdim :drunkard:
Arakdaslar bu pazar saat 12.00'da migros otoparkında buluşuyoruz.
ortan enriko alberti fiat servisine uğrar indirimler için ruhsat fotokopilerini veririz
ordan sonra ksk ya gideriz orda bowlingimizi oynar muabetimizi ederiz.İnanın bana süper olucak..
osman balaban sizide aramızda görmek isteriz..
Bayan arkadaslarınız veya erkek arkadaslarınızlada gelebilirsiniz.Daha önce arkadasların kız arkadasları vardı ama onlar alışveriş için yanımızda değillerdi.
Anlaştık sanırım artık ent olarak program bu ..
ERdi sen gel ozamanda bi buluşma yaparız kanka :ok:
1-gkhan00
2-SteinGP
4-taner35
5-cegopunto
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
11-punto wrc
12-blackpunto35
14-35TE022
15-muzikci
13 uğursuz sayımı :D
ozzy ve fangioda gelir 16 oluruz iyi fena degil sayımız bunada sükür:ok:
Evet arkadaslar pzar günü görüşüyoruz ozaman
Buarada can sayımız fazla görülsün diye yaptım çaktırma :D
saati 13 yapsak nasıl olur arkadaslar 12 erken degilmi
gökhan bi mail daha at...
yalnız programı vs tüm detayları yaz
kaç gibi enrikoda oluncak mesela....
direk enrikoya gelmek isteyenler olucaktır(örneğin OzzY:D)
toplam kaç kişi arkadaşlar
büyük ihtimal 16
bi aksilik çıkmazsa ben direkt egs ye gekirim zira kursum var ve 14:30 da bitiyor :( organizasyonu yapan arkadaş özelden bana cep numarasını verirse sevinirim.
ozzy bende enriko albertiye gelicem öğlen bayraklıda işim var biraz biter bitmez ordayım balçovaya yetişmem çok zor:(
1-gkhan00
2-SteinGP
4-taner35
5-cegopunto
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
11-punto wrc
12-blackpunto35
13-35TE022
14-muzikci
15-Ozzy
16-Fangio (bir ihtimal)
son rakam bu arkadaşlar..
Arkadaslar Ozaman şöyle yapalım madem konvoy olayından taviz vericez bende boşu boşuna migrosa gitmiyeyim.Güzelyalı ortaokulundan 13. gibi çıkıcam can sende güzelyalı ortaokuluna inersin yalıdan kaçarız?
Cep numaram : 0555 573 73 99
enriko albertide 13.40 gibi bulunuruz arkadaslar
M.Tunca ERDOĞAN sende direk enrikoya gelirsin bekleriz seni dostum..
tamamdır bana uyar
pazar 12 de balcova mıgros da dımı arkadaslar??bı mıgros tam olarak nerde kalıyodu? bır an anımsayamadım da :s?
kanzler senin evin ne tarafta kalıyo?
Olmassa ben gideyim migrosa ?
Doğu kardeşim planda biraz değişiklik oldu sanırım yukarlara bakmadın.Saat 13 te çıkış yapıcaz biz burdan güzelyalı ortaokulunu biliyosan oraya gel yada migrostan alayım seni kipanın aşağısında kalıyor agoranın yukarsında
Cep numaram : 0555 573 73 99 beni ara istersen detayları sana ileteyim
saygılar..
Ekleme : Ozan stickerlarıda getiriceksin değilmi kendine saklama :)
benım ev buca da...otobandan dırek balcova yapcam yanı:):)sorun degıl bulurm agorann bıraz ılersınde kalıodu sanırm mıgros da..ok 13 te mıgros da bulusalım o zaman...yok benım kafamın karısması ozdılekten dolayı bır an ıcın ıncıraltında sandım da...okk koctas ın hızasındaydı mıgros..ben oraya gelırımm o zaman
Arkadaslar program da biraz değişiklik oldu
Migrosta 13.00'da Enriko albertide 13.45'de buluşulucak.Sizin için en uygunu neresi ise orda bulunmanız rica olunur.
Saygılar
bende gökhanla beraber önce migros ordan enriko yapıcam
arkadaşlar ben gelemiyorum ne kadar gelmek istesemde bu akşam istanbul a gidiyorum daha erken gitsem istanbul buluşmasına giderdim bunada üzülüyorum izmir buluşmasına gelemiyorum harbi canım sıkıldı
1-gkhan00
2-SteinGP
4-taner35
5-cegopunto
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
11-punto wrc
12-35TE022
13-muzikci
14-Ozzy
15-Fangio (bir ihtimal)