biletimi şimdi aldım... netten... cumartesi akşamına şimdi 2-3 gibi dönüş bileti arıyorum.. otobüs...
biletimi şimdi aldım... netten... cumartesi akşamına şimdi 2-3 gibi dönüş bileti arıyorum.. otobüs...
Pazar dönmeyecekmiydin Eser. Fikir mi değiştirdin?
valla pazartesi izin alırsam pazar dönerim.. ama bana birinin izmir eskişehir arası çalışan otobüs firmalarını bulması lazım... netten baktım otobüs saatleri ve tren saatleri dönüş için uymuyor..
Hi bilgim yok ancak araştırırız hep beraber
buzlu yu biliyorum oda gece 12 de var..yada pazar öğlen falan dönerim artık....
neler planladınız bakem ben yokken. nerde nasıl toparlanıyonuz gene. nerde kop kop yapıveceniz gari.
mandırada![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Kanka bu hafta 3 misafirimiz var. Ona göre hazırlıklı olun.
- İstanbul'dan Platinun (Tolga)
- Ankara'dan Femoli (Mehmet)
- Eskişehir'den Scottie(Eser) misafirimiz. Buluşma haftası oldu bu hafta![]()
![]()
Kardeşim gülerken gülünecek hale getirmesinlerde bizi![]()
![]()
başı fırat çeker ozaman kimse gülemez bize.
![]()
sanırım 3 kişi için ayrı ayrı buluşmaya gerek kalmıcak zaten ikisi cumartesi izmirde olucak bende o zaman katılırım vaziyete göre çünkü bende cumartesi öğleden sonra istanbul'a dönücem![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Vay hareketli bir haftasonu olucak ha, süper.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
yani abi el insaf daha arabayı yıkıcaz cumartesi..sırf 2-3 saat o sürüyo![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
aksilik olmaz ise cumartesi saat 2-3 arası katılırım aranıza.. saat 6-7 gibi ayrılmak zorundayım. nerde olduğunuzu öğrenir yanınıza gelirim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri