Yarın menüleri bildiriyorum arkadaşlar değişiklik yapmak isteyen olursa gün boyu takip edecem forumu en geç 16,00 gibi aramış olurum tekne sahibini ....
BULUŞMA YERİ :Bostanlı pazar yeri yanı.. saat 08:00
+ - + GÜNCEL LİSTE + - +
01-35 kaplan
02-krakerçocuk balık
03-jasmine - Balık
04-mert & İnan (+1) 1 balık + 2 tavuk
05-LeoN48 (+1) 2 tavuk
06-(+) Balık
07-atalay +1 Balık*2
08-operatormurat
09-axi +1
10-ancester Balık
11-
12-
13-
14-
15-
Arkadaşlar, üzülerek söylüyorum ki gerizekalı havayollarının uçak dönüş tarihini yanlış işlemeleri yüzünden ne yazık ki tr saatiyle 3 gibi pazar sabaha karşı Izmir'de olabilicem. Bu yüzden yanınızda olmam olanaksız görünüyor. Mert Abi, herhangi bir maliyet söz konusu olursa bana ulaş, aramızda hallederiz.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
GÜNCEL LİSTE
![]()
01-jasmine - Balık
02-krakerçocuk (+1) balık + balık
03-mert & İnan (+1) 1 balık + 2 tavuk
04-(+) Balık
05-atalay +1 Balık*2
06-ancester Balık
07-operatormurat ?????????
08-
09-
10-
11-
12-
13-
14-
15-BULUŞMA YERİ :Bostanlı pazar yeri yanı.. saat 08:00
Mert baba galiba gelemiyoruz 5 kişiydi niyetimiz,zıpkınla avlanamadığımız için benimkiler kıvırdı,çocuk ve bilimum bahanelerle size çok eğlenceler diliyoruz,birsonrakine inşallah hep beraberiz yine.....
Özel sebeplerimizden dolayı pazar günü yapılacak tekne turuna katılamıyoruz..........., Fırat, Kemal,Hilmi sizlerden özür dileriz
Konu 35mert tarafından (28/05/2010 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
tamam da şimdi kim kim gidiyoz durum nedir olmadı valla işler karıştı
işler baya karıstı tam liste nasıl oluyor şimdi
Mert ve İnan bu iş için gösterdiğiniz hassasiyete ve ayırdığınız zamana çok teşekkür ederim. Biz çok uğraştık ancak olmadı. Bir kez daha görüyoruz ki bu işler hadi buluşalım diye yazmakla olmuyor maalesef. Özveri ve emek gerekiyor. Aynı zamanda yapılan emeğe saygıda gerekiyor. Laf başı geldimi herkes her yerde, gerçeğe gelince kocaman bir fiyasko...
* Gerçekten mazereti olup, önceden bilgi veren arkadaşlarımıza da değer verip haber verdikleri için teşekkürler.
Liste olmadığına göre buluşmada olmuyor arkadaşlar.![]()
kötü oldu telafi etmemiz lazım en kısa zamanda İzmirli gpcileri toplayalım
sağlık olsun...
www.antflame.com
neyse problem değil ön hazırlık yapmış olduk diye sayabiliriz.bi dahaki buluşmanın daha kapsamlı olacağını tahmin ediyorum.emek veren herkese teşekkürlerimi sunarım.izmir kadrosunun kemik toplantı üyeleri ( ve ben) her zaman her yerde oluruz.![]()
Vallahi ben bir süre buluşma organizasyonlarında olmayacağım. Buluşma olsun yada olacak mı diye herkes konu açmayı biliyor. Günlerce didinip zaman harcıyoruz güzel bir program olsun diye. Sonra o sitem eden, zırt pırt konu açıp konuşan herkes arazi. Şunu bir kez daha anlıyorum ki Sanal Ortamda verilen sözler de sözü veren kişiler gibi SANAL oluyormuş. O nedenle bu işi çok bilen Sanal arkadaşlarımıza bırakıyorum. Onlar hazırlasın organizasyonu bizde gidecez deyip gitmeyelim...
bende katılacağımızı bildirmek için mesaj yazacaktım ki gezi iptal olmuş. emeği geçen mert'e çok teşekkür ederim. zahmetlerinden ve nişan telaşının arsında tekne ile uğraşıp organizasyonu ayarlamaya çalışmasından dolayı tekrar teşekkür ederim.
Valla ben kendi adıma özür dilerim, pazar sabaha karşı evdeydim, ama gelemememden dolayı da çıkacak hertürlü masrafı karşılamaya hazırdım, ki ben olayım, Murat Abi olsun görüşmelere normalde gelen insanlarız. Sanal kahraman değilim ben Jass Abla![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
adaş toplantılarının kemik kadrosunu herkes biliyo ama en kısa zamanda sağlam bi toplantı yapıcaz duruma el atıcaz hep beraber katılımı yüksek ..
bence bu buluşma öncesi ön hazırlık gibi sayabiliriz hep birlikte yeni buluşmaların altına imzalarımızı atacağımızdan eminim.hoşgeldin abi
Altyapı hazırlığı sayalım bunu. Benim uykum kaçtı saat farkı dalgasından, sen de mi hala ayaktasın Atalay?
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri