bu geziye gelmeyenın izmirliliğinden şüphe duyarım:D
Printable View
bu geziye gelmeyenın izmirliliğinden şüphe duyarım:D
Eğer bir sorun çıkmazsa 19 mayısa kadar haber verırım
gelmeyen Türkiye Kupası'nı alamasın :D
Walla ben Beşiktaşlıyım...
Fakat +3 olabılır katılım :)
gelmeyenin city si bozulsun serviste değiştirmiesinn hopaaaaaa:gun_band:bizim dobloda nasılsa yokkk
Tabi servis degıstırmezse a koşalım dımı....
bende gelmeyi düşünüyorum ama o gece gececiyim(havaalanında calısıyorumda) nöbetli kaç gibi döneriz ?
yani tekne olursa kaç gibi döneriz malum foça havaalanı epey uzak:(mangal olursa gelmeye calısacam gecen bulusmadada calısıyordum gelemedim tanısamadım kimseyle daha:((
Tekne olursa deli gıbı balık tutarız :)
liste hala yerinde duruyor.. altlara doğru uzaması lazımdı bu zamana kadar. son haftayımı bekliyorsunuz arkadaşlar...
Naz yapıyorlar Murat. Zaman ilerledikçe liste uzar diye ümit ediyorum. Bu arada forumdaki konularda sürekli buluşma buluşma diye yazan arkadaşlarımızı özellikle bekliyoruz. Bu buluşmaya da katılmazlar ise bir daha buluşma konuları açmamalarını rica ediyorum. Sanalda değil gerçekte de var olmak için işte liste devamını bekliyoruz.
01-35 kaplan
02-krakerçocuk
03-jasmine
04-mert&İnan (+1)
05-LeoN48 (+1)
06-
07-
08-
09-
10-
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan (+1)
5-LeoN48 (+1)
6-
benim gelmem istenmiyo mu acaba 3 sayfada gelicem dedim eklemiş mert abi yanlışlık oldu herhalde umuyorum:no000000:6 bendim
İstemez miyiz ? Sensiz, sizsiz tadı olmaz ablacım :)
senin gelmeme ihtimalini düşünmediğimiz için yazmaya bile gerek duymadık. sen olmazsa olmazlardansın. :) nasıl olsa her buluşmada gelecem diyerek gelenlerdensin :D :D
valla gelirim deyip gelememek olduğu için ses çıkarmıyorum ama gelmek istiyorum +1 ile. iş gereği sık sık dışardayım, o hafta nolur bilemiyorum. ama bir aksilik olmazsa kesin gelicem galiba sanırım.