abi burası izmir ya:D ege kıyılarında yaşamak ayrıcalıktır..:D bana her türlü uyar tekne olayı..bu fırsat kaçmaz bence:D
Printable View
bir aksilik olmaz ise eşimle beraber katılmayı düşünüyoruz.
Tamamdır Mert. Bu arada teknenin kapasitesi 25 kişiydi değil mi?
24 kişi .......
bu arada tekne bize 3 farklı sacenek sunuyor
balık turu, özel tur ve ay turu. ( sayfa 2 deki mesajda yazıyor ) bunları inceleyip bir karar verebiliriz....birde 1 hafta önceden rezervasyon istiyor.Kişi sayısı belirlenirse fiyat konusunda gurup indirimini de yaptıracam. İlk önce hangi tura katılacagımızı kararlaştıralım Yasemin.
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan
mert abi tam o gün sınavım var allahtan revamı bu sınavdan 11.30 gibi çıkıcam ama o saatten sonra yetişebilirmiyimki ne dersin?
eğer yetişebilirsem bende katılmak istiyorum sözlümle beraber :)
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan
5-LeoN48 (+1)
şöle mangal yapıp dumanında rakı içecez derken teknede balıkta bulduk kendimizi :) ben kendi teknemle yanınızda mangal yaka yaka balık avlıcam :P
mert en geç 22 mayısta rezerve yapman lazım sezon başlıyor bu yüzden katılacak arkadaşların bir an önce haber vermeleri gerekir..
Haklısın Murat kesin sayıyı belirlememiz lazım malum 21 -23 mayıs istanbuldayım.en geç 19 mayıs ta rezervasyon için arıyacam.
Foçaya yakınsan bekleriz tabi ......Ama geziye katılacam diye acele edip sınavda başarısız olmanı da istemem :)
nasıl yapsam bilmiyorumki katılmak istiyorum ama...
ay turu gece oldugu için dönüşü zor ve baya geç olur özel turda istersek balıkta tutarız sorun olmaz sonucta biz bize olacaz..... birazda güneş görsün yüzümüz
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan (+1)
5-LeoN48 (+1)
selam aranıza yeni katıldım ama 30 mayıs piknik olayına bende katılrım.....
GÜNCEL LİSTE
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan (+1)
5-LeoN48 (+1)
oto tabikideee :siritma:
1-35 kaplan
2-krakerçocuk
3-jasmine
4-mert&İnan (+1)
5-LeoN48 (+1)
6-
bu arada hatırlatayim min.10 max 24 kişi tekne turu için kişi sayısı artarsa başka tekne bakmak zorunda kalırız yada daha önce planlanan mangal partisini yaparız
Buluşma isteyen arkadaşlar neredesiniz?
Biz şu anki listede bulunan arkadaşlarımızla hemen hemen hergün buluşuyoruz zaten.
İzmir ekibi bu buluşmaya bu kadar isteksiz olmamalı diye düşünüyorum.
e bir kerede siz gelin :) ben varım ya