tam bu haftasonu olsa daha iyi olur dicektimki açmışsın konu başlığını can kardeş neyse gelebilirim inşallah![]()
o zaman 17 haziran yapalım artık abi uyarmı??
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
tam bu haftasonu olsa daha iyi olur dicektimki açmışsın konu başlığını can kardeş neyse gelebilirim inşallah![]()
arkadaslar aksam hakanla konustuk hafta sonu toplanalımmı ne dersınız ...
grup olalım bülent abi![]()
sıkıntı yok delıkanlı![]()
Çeşme'de toplanalım.![]()
cumartesi olmasın abi ya,babam arabasını bakıma vercekmiş işleride gaziemir tarafında yogun ben alcam seninkini evdeysen dedi
[QUOTE=evoefe;710713]bu bır davetmı
Sadece öneri.![]()
her yola gelirim ben bülent abi zaman ve mekan söyleyin bana![]()
yaw arkadaş kimseden ses yok bu ne ya...
ne zaman iftar yapcaz![]()
ne zaman cila yapçaz esas? valla gece gelip cilalıcam arabanı sen uyurken ha![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
hahah hafta sonları çeşmeye kaçıyorum![]()
cihanada söliyelim o da uygun oldugu bi vakti sölesin sende söle![]()
valla hacı ramazan ayı boyunca zaten zor o işsonrada ben izin yapıcam bi 10 gün kadar. sana 10 defa dedim ramazan gelmeden gel diye
şu şartlarda ancak bayramdan sonra olur gibi duruyor
![]()
Muhammad Ali Clay
bana daha çok uyar
hacı işleri biliyosun![]()
koca fabrika eline bakıyo olum çalış tabi![]()
Muhammad Ali Clay
boş duranı allah sevmez![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri