La olm o işine geleni özler..Ha bidee şeyleriiii neyyyseee
Hakanım nasılsın yakışlıklım
La olm o işine geleni özler..Ha bidee şeyleriiii neyyyseee
Hakanım nasılsın yakışlıklım
I ' m c a p u l i n g . . .
yilişma lem çakma sabanci![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Konu sabanci tarafından (02/02/2011 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.
bu espirinin sonu iyi gitmicek gibi duruyor.şaka olduğunu buradan tekrar irdeliyorum
arkadaşlar selam
çok giremiyorum foruma girmişken bir selam vereyim dedim
herkes iyidir umarım...
kalın sağlıcakla
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
ilk defa otobanda radara denk geldim bugün...
izmir aydın otobanında, aydın tarafına giderken gişelere yakın bir yere koymuşlar radarı, gişelerde ödemeyi yaptıktan hemen sonra bir de polis amcalar ödeme alıyor
130 - 140 la geçtim kesin yedim cezayı dedim ama çevirmediler![]()
140 lira hayırlı olsun![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Yürü git senın plakana yazdık Demişlerdir![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Aman Onur dikkat et kardeşim. Bu aralar sürücülere tebliğden ziyade direkt eve postalıyorlar.![]()
![]()
çevirme vardı ama,
önünden geçerken durdurmayıp eve yollamazlar heralde dimi?
kurt düşürmeyin içime yapmayın yahu![]()
Onur, bayramda aracımı Kordon'da gittiğim cafenin önüne park etmiştim. Ekip geldi anons etti. Çıktım aracı çektim, otoparka bıraktım. 1 ay sonra eve park cezası geldi. O akşam bende aracı çektiğim için ceza yazmayacaklarını düşünmüştüm. Sonra eve postaladıklarında şok oldum.![]()
![]()
Bende sirinyer teknosa onunde park halındeydı polıs gelmıs basınaabı dedım dur cekıorum adam cektı gıttı sonra 3 hafta sonra ceza geldı polıs gene aynı yerde duruodu saol dedım ya kestıgını bılsem cekmezdım arabayı dedım uyuza
Bu arada aksam 7.30 gıbı cemı (puntoaz) gordum fena ses cıkartıodu egzoz yapmıs kendılerı gormeyelı baya olmustu fena yakaladım kendılerını burdan duyrulur...
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri