iidir müdür devam pazar günü yattı işin yoksa gel sisleri halledelim benimde işim var
iyiyiz seni sormalı nasıl gidiyor
iidir müdür devam pazar günü yattı işin yoksa gel sisleri halledelim benimde işim var
bakalım benzin bulursam biyerlerden atlar gelirim.bizim okul bitti ama son final var ona sıkı asılmam lazım.sis işini yapcana eminim o yüzden böle erteleniyor.kal sağlıcakla
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
herkese slmlar nasılsınız izmirli gençlik....
iyidir oto tamir ve bakım uzmanı sen nasılsın?
www.antflame.com
nbr sesin çıkmıyo bu aralar yoğunsun galiba![]()
Nasılsınız arkadaşlar? epeydir net dolayısıyla giremedim foruma. herkesler iyidir umarım.
pek iyi değilim abi ya arabam nazara gelip duruyo..bu seferde angel ım bozuldu bıraz once gırdım eve garajda farkettım bırı yanmıyo:/ fitil oldum
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
evet kardeşim. bu konuda haklısın nazar değdiği kesindir. o arabaya nazar değmemesi mümkün değil. sıkma canını. güzel arabanmı var derdin var...
valla abı sorma ya dert üstüne dert bu ara..allah nazarlardan korusun ne dıyelım
fırat abi geçmiş olsun çok kafaya takmaya değmez derim.
eyvallah atalaycım...valla insanın canı sıkılıyor bu tip şeylere biri bitmeden dieri başlıyo son zamanlarda yoksa küçük seyler
Geçmiş olsun fırat ...
I ' m c a p u l i n g . . .
fırat cım takma kafana gelir geçer böyle şeyler.. bunlar fani..
bazen öyle bir zaman geliyorki sorunlar hiç bitmiyormuş gibi ama uzunca bir süre bir daha sıkıntı yasamamanı umuyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar..
nazar fırat kardeş nazar allah başka dert vermesin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri