odaya gitmek gereksiz zaten. Dolaş içeride herşey dahil tatilin tadını çıkar.
iyi tatiller sana. Araba ile gidiyorsan yollarda dikkat et aman ha
iyi tatiller![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
çok sıkıcı bir gün
herkese iyi tatiller
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Teşekkürler Ertan. İstanbul'dasın herhalde ondan sıkıcı bir gün geldi sana.![]()
![]()
kesinlikle ondan izmir'e de gelip biraz gezemedim oralarda bunun stresi var üzerimde
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
gençler ve kendini geç hisseden bilumum grande ve evo punto kullanıcıları...nabersiniz bakalım hortlayın![]()
Pazarı bekliyoruz cankuş![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sınıf ayrımı yapıyorsunuz. sizin bu yaptığınız etik bir davranış değil. sizi esefle kınıyorum. gençler ve genç hissedenlermiş. genç değiliz , kendimizi genç hissetmiyoruz diye yazamıyacakmıyız burayasıcaklarla bürodan kafamızı çıkaramıyoruz zaten. akşam olsada sahil keyfi yapsak diye bekliyorum .
öyle ev kuşu olursan genç hissetmessin tabi..![]()
forum kuşu olunca gençmi hissediliyor![]()
sahilden 10 metre ayrılınca nefes darlığı geçiriyorum benfloryalı var aile çay bahçesi orda görüşürüz yarın akşam
![]()
tamam bisey çıkmassa ordayız
hayırdır kaçak buluşma mı var gençler
pişşşt. kimse duymasın. bu akşam işi olmayanlar el kaldırsın..
Heyyyyyy İzmir ekibi
saat 20:00 de Floryali'dayiz. Mangal ve rakının dibine vuracağız. Yarınki piknik için on hazirlik var![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri