8-9 mayıs
15-16 mayıs
22-23 mayıs
biz sizi otelde yatırmayız...bu kadar adamız...angara sınırları icinde hicbir otelde kalamazsınız...ya ev yada GP![]()
Yasemin hanım müsadenizle size yasemin diyorum Gül hatun sizi bir yere bırakmaz daha öncede davet etmiştim bunu bir kenara yaz.Ayrıca nasıl araç kullandığını gördüm ve benim martı senindir.Bir de TJET nasıl gidiyor görürsünüz ve otomatık eminim beğenirsiniz.Uzun lafın kısası dükkan senin İnan da buna dahil .(bizde bozkurtlara gideriz napalım)
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Yok abi mayıs lafını ben attım ama bellı degıl...
Keske özgur olabılsem...işler baya yogun ama ben mutlaka bı ankara organızasyonu yaparım ankaraya geldıgımde![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Sorun değil uçakla gelir, paraşüt ile atlarım.![]()
![]()
Nabi, o zaman senin Ankara'da bir evin olacak mı? Senin içinde bir yer bulmak lazım. Bozkurt seni kabul etmez şimdiden başka bir alternatif düşün![]()
![]()
Çok teşekkür ederim Gurur Abi. Vallahi martıların hepsinin maşallahı var. Arabamdan soğudum bir an da zaten![]()
![]()
oooooo bu ne ya. İzmirden kalkıp gelecekler bizde onları otelde yatıracaz. hadi canım.
başımızın üstünde yeriniz var.(yasemin hariç, onun yeri zaten bizm evde hazır)siz yeterki gelin kalma yeri sorun değil.
biz şimdiden program yapmaya başladık.boşuna şurayamı gidelim, burayamı gidelim diye zaman kaybettirmeden size dolu dolu zaman geçirtelim istiyoruz ankarada.
Haydaaaa kabak yine döndü dolaştı benim başıma patladı. Zaten ben karar verdim artık. Buluşma yapmayacağım. Birazda hazıra konmak istiyorum. O zaman yorum yazmak daha kolay oluyor. Birileri konuyu açar, buluşmayı açar bende biner arabama giderim. Ohhh ne zahmetsiz bir şey. Stresten ağzım, burnum yara oldu yine de lafı ben yiyorum.
![]()
Hadi bakalım. Büyük bir merakla bekliyoruz![]()
Pazar gunu çiçeklikoy kahvaltı yapsak
I ' m c a p u l i n g . . .
yasemin hanım ve murat bey, Ankaraya gidiş tarihini biz mi belirleyeceğiz yada Ankaralı hemşerilerimin belirleyeceği tarihemi uyacağız?
Konu JASMINE tarafından (16/03/2010 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
adaşım elbette biz belirleyeceğiz. onlarda istemezse adam toplayıp ankete katılıp istedikleri tarihi yükseltecekler![]()
şaka bir yana şimdilik ; ortak karar olmadı, fikir danışılmadı, bize uydu uymadı, yağmur yağdı çamura battı yan yattı gibi yorumlarla karşılaşmamak için şahsi görüşüm olarak bu anketi açtım. orta yol herzaman iyidir. içimizden biri nisan sonu der ortak kabul edilir onada uyarız. önemli olan gönüler bir olsun adaşım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri