yaw sigara icen adama içmek icin alanmı yok... dert olmaz bu kucuk seyler...gelsin balıklar gitsin kadehler ..... hamsi paluğu gibi hop hop oynatacağum...
müslim beyciğimle düşmanı denize döktüğümüz sahilde bi rakı içelim beeeee...ammmannn sabahlar olmasın......yabu arada bilen varsa bizim icin kalacak bir yer önerisi olan varmı acaba? hesaplı bi yer 1 gece sonucta...sızmalık
![]()
Konu JASMINE tarafından (10/03/2010 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
tamam gurur abi yemekten sonra sigarayı bırakacağım .......nabi kardeş söndür sigaranı sendegurur abi kızıyor
nabi urla iskelesinde pansiyonlar var istersen konuşayım
Konu JASMINE tarafından (10/03/2010 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
murat konusursan yi olur ben 3 yetişkin bir cocuk geliyorum...bozkurt abinde 2 yetişkin...bizde araştırıyoruz ama senin tavsiye edeceğin bir alternatifide değerlendirebiliiz..hesaplı olsun aman ha...parayı rakı ve balıktan kesmeyelim de...![]()
nabi yemek yediğimiz yerden 10, 15 kilometre ilerde urla iskelesinde otele göre heaplı olacağını düşündüğüm pansiyonlar var dilersen fiyatları araştırayım...(ben otaraflarda oturuyorum)
Arkadaşlar. Kalacak yer konusunda çalışma yapıyoruz. O kadar adamı götürüp herhalde başının çaresine bak demeyeceğiz. Acele etmeyelim, cuma günü hepinize organizasyon ile ilgili haber verilecek...!
1. gurur abimi üzmeyin. giderken ben yeterince zehirleyecem onu.
2. kalacak yer konusunda şimdilik bir yerde rezervasyon yapıldı. ama cumartesi günü görüştüğümüzde alternatif yerlere babakılabilir.
3. daha olmadı gurur abimin dediği gibi '' bravo palas.'' var![]()
bravo palas derken?
kardeş yaw ben senin yasına basına bakmadan bozkurt abinde bende falan filan demişim önceki mesajımda...kusura kalma yaştımızmıssın...ama zaten bizde herkes birbirinin abisivalla bizim cocuklar bir yer icin rezervasyon yaptırmıs garantimiz var yani...ama alternatif şart....geldiğimizde değerlendirebiliriz..emeğin icin teşekkür ederim...arabama bi tur binmene izin vercem ...
![]()
Konu JASMINE tarafından (10/03/2010 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
nabi yer sorunu yaşarsan yaz hallederiz....
13 Mart Cumartesi Altınkoza Restorant Deniz & Rakı & Balık & Sohbet için katılımcı listemiz
01- krakerçocuk
02- JASMINE
03- denizasil
04- 35KAPLAN
05- mert&inan
06- serdar2362 +1 (tam sıra no'ya denk geldi)
07- 06kaymak +1
08- GRDEDE +1
09- bozed +1
10- Axi (Eren + Berrin)
11- BuRaK-BG + 1
12- abinabi +2.5
13- MGRAF
14- Atalayx
15- Oto İzmir
16- Nafiz + Pınar
17- cou1986
18- operatormurat + 1,5
19-
20-
21-
22-
23-
24-
25-
GÜNCELLLLL
Ankara'dan İzmir'e gidecek arkadaşların hepsine PM attım. Buradan tekrarlıyorum. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 3,30 da Cepa Alışveriş merkezi önünde buluşulacak. Geç kalınmaması konusunda bilgilerinize rica ederim.
Fikir değiştirip gelmek isteyen arkadaşlar olursa lütfen bana özelden yada tel. dan ulaşsınlar. 0 505 764 86 82
evet liste kesinleşiyor gibi. şimdi şöyle bişi yapalım. Ankaradan gelecek arkadaşlar serdar abiyle irtibata geçiyor nasıl olsa. serdar abi sen kesin sayıyı bu akşam 8 e kadar bana bildirirsin. bende izmirde katılacak arkadaşlardan telefon numaralarını bildirmelerini rica edeceğim. kesin sayı belli olursa bu akşam altınkozaya adet bildireceğim.
Hemen söylüyeyim.
-Serdar2362+1
-GRDEDE+1
-Bozed+1
-Burak-BG+1
-Abinabi+1
Toplam 10 kişi konvoy. 06Kaymak+1 ise yarın uçakla gelecek ve akrabasında kalacak. Sonuçta yemeğe 12 kişi geliyor.
O konuda haberim yok önceden söylediyse doğrudur. Bu durumda 13 kişi oluyoruz.
amann haa ben eşim hala oğlu ben ve oglan geliyoruz....+2.5 yani...sonra rakı yetmedi balık kalmadı olmasın![]()
Konu JASMINE tarafından (11/03/2010 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri