Yoook valla. Malesef her pazar uyuyacam derim sabah 7 de dikilirim. Benim için sıkıntı yok. Genel de gençler sever uykuyu.
Ben baştan söyleyeyim. Konvoy durumunda öyle hız yapayım, ben gideyim arkamdan gelsinler, bu kadar yol bitmez basayım da yol çabuk bitsin gibi tripler söz konusu olamaz. Efendi efendi gidilir, sık mola verilerek muhabbet ortamı sağlanır, araba kullanımından hız ile zevk alınmaz, güvenli ve ekonomik sürüldüğünde zevk alınır. Ben 1,5 depo ile gidip gelmeyi planlıyorum. Nasılsa İzmir kaçmıyor yerinde duruyor, niye o zaman hem canımı hem malımı tehlikeye atayım. Sonuçta biz güzel vakit geçirmek için gitmiyormuyuz. Aksi durumda kusura bakmayın konvoya katılamam, ağzımın tadını bozamam.
sen beni ciddiye alma serdar abi takılıyorum ben.ailelerkle gidiyoruz tabiki hiçbirimizi riske atacak bişey yapılmaması gerek.son derece katılıyorum,ben latife yapıyorum anlıyacagın![]()
Arkadaşlar bu konuyu güncelleyelim diyorum.Restaurant hakkında menü ve fiyat hakkında ve proğram hakkında bir güncelleme yapalım.Önümüzde bir hafta gibi bir zaman kaldı.Belki izmirli arkadaşların dikkatini çeker.Bu liste böyle kalırsa biz Ankara lılar Salihli den öteye geçmeyiz.Alırız birkaç burgaz rakı yakarız mangalı şenlendiririz salihliyi...ona göreeeee....heuhehe
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Vayyy İzmir sezonu açıyor, yakışırrr...
GP in mirror is faster than they appear !
katılım böyle olursa İzmir sezonunu Ankaralılar açacak))
13 Mart Cumartesi Altınkoza Restorant Deniz & Rakı & Balık & Sohbet için katılımcı listemiz
01- krakerçocuk
02- JASMINE
03- denizasil
04- 35KAPLAN
05- mert&inan
06- serdar2362 +1 (tam sıra no'ya denk geldi)
07- 06kaymak +1
08- GRDEDE +1
09- bozed +1
10- Axi (Eren + Berrin)
11- BuRaK-BG + 1
12- abinabi +1.5
13-
14-
15-
GÜNCELLLLL
Kişi Başı Ücret : 37,50 TL
Ordövr tabağı (10 çeşit)
Salata
Balık köfte + peynirli börek
Çipura yada levrek
Meyve
17cl rakı veya 17cl şarap veya 2 bira veya 2 kola
![]()
Konu JASMINE tarafından (04/03/2010 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Yasemin hanım tüm yüreğimle sizin tahminlerinizin doğru çıkmasını ümit ediyorum.Ama benim pek umudum kalmadı.Hani birde derlerki Ankaralılar gezmeyi eylenmeyi sevmez nede olsa memur kenti.falan filan...İnanın hayal kırıklığına uğradım.Hani bu izmirli kardeşlerim nerdeler be yaw...Sayılı gün çabuk geçer şurda birkaçgün kaldı yine de ümitle bekliyoruz...
Gurur abicim tam bir haftamız var. Ben hafta sonu arkadaşları hem cep telefonlarından arayacağım, hem sms göndereceğim hemde buradan özel mesaj göndereceğim. İnanıyorum ki onlarda bize güzel bir sürpriz yapacaklardır. Son haftada araç sayımızı 2'ye katlayacağımızı umuyorum. İnşallah size bu konuda mahçup olmam.![]()
Yasemin hanım zorlamayın isterseniz.Arzu eden gelsin.Bir mani çıkmazsa biz ordayız
ben izmir'de gördüğüm bütün puntoların arka ve ön sileceklerini toplamaya başlıyorum bugünden itibaren. geri almak isteyen 13 Martta Altınkozaya gelir alır![]()
![]()
(aman yahu gerçekten alırlarda üstümüze kalmasın sonra)
işte bu süper...
Sanki biraz daha sıkıştırırsak uşak, afyon, manisayı da toplarlar gibi geliyor.![]()
Yok abi biraz zorlamak gerekiyor sanırsam![]()
![]()
Murat, Puntocuyuz biz hırsız değil aman ha başımıza iş açmayalım![]()
![]()
Serdar abi listede Manisa'lı arkadaşımızda var fakat Manisa'lı diğer üyelerimizde gelirlerse çook süper olur.![]()
13 Mart Cumartesi Altınkoza Restorant Deniz & Rakı & Balık & Sohbet için katılımcı listemiz
01- krakerçocuk
02- JASMINE
03- denizasil
04- 35KAPLAN
05- mert&inan
06- serdar2362 +1 (tam sıra no'ya denk geldi)
07- 06kaymak +1
08- GRDEDE +1
09- bozed +1
10- Axi (Eren + Berrin)
11- BuRaK-BG + 1
12- abinabi +1.5
13-
14-
15-
GÜNCELLLLL
Kişi Başı Ücret : 37,50 TL
Ordövr tabağı (10 çeşit)
Salata
Balık köfte + peynirli börek
Çipura yada levrek
Meyve
17cl rakı veya 17cl şarap veya 2 bira veya 2 kola
![]()
aman sadece latife yapıyorum Yasemin Hanım. Kimse ciddiye almasın![]()
ne oldu nereye gidiyoruz yaaAnlamadım bizimkiler listede hayırdırrr bensiz programlar falan. CAMSIZ GEZİYORUM DİYE BENİ HOR GÖRÜYORSUNUZ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri