yasemin abla dün otoyolda dönerken bi ara telefon kulaındaydı kulaklığın yoktu yanlş görmediysem ve 160la giderken tek elle araç kullanan gördüğüm tek bayan şoförsün =)
arkdaşa co pilotluk yapıodum o ara gözüme çarptı![]()
oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur.....
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
eren ne radarı yahu yandan geçen araçları filan izlodum yolda =))
orda eski bir efsane gördüm galiba.... 'ERTAN'' baba nasılsın yahu....!!!!!!!!
jasminenin punto tam gaz gidiyodu otobanda biz yavaş kaldık dün
senin turbo ne alemde hala ıslık çalıyomu =)
Konu GRDEDE tarafından (01/02/2010 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Buluşma güzel geçmiş. Fakat Yasemin kardeşime sanki nazar deymiş gibi geldi bana. Bunda da hayır var.
Buluşmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Elbirliği ile farkımızı göstermişsiniz.
gelemedim ama çok güzel geçmiş buluşma. bidaki sefere havalar ısınınca denize falan gideriz artık. deniz dedinizmi benim için herşey geride kalır![]()
geçmiş olsun yasemin abla cana gelmesin
Ne Mutlu Türküm Diyene!
160 hemde tek elle :O hemde bayan :O mükemmel![]()
Yasemin Hanım, gerçekten çok üzüldüm başınıza gelen o kötü olaya. 2 gündür internete girip fotoları yüklemeye fırsatım olmadı. Biz Bornova'ya dönmeden az önce arabanın sağ arka çamurluğundan bir taksicinin eserini silmemiş miydik beraber?? Yine bir sarı taksiden başınıza gelene bakBüyük geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin boşverin; sağlık olsun. Sizleri tanımak çok mutlu etti bizi. İlgi ve sıcaklığından dolayı başta siz olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi ben de çekmiş olduğum fotoları ekleyeceğim. Umarım becerebilirim...Eğer yapamazsam nasıl yapılacağını anlatırsınız bana.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Konu pilotender tarafından (03/02/2010 Saat 05:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimleri ekleyememiştim o yüzden değiştirdim mesajı
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri