Alıntı 35KAPLAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yer belli oldumu arkadaşlar ?
Murat aslında düşüncemiz Çeşme yolu üzerinde Zeytinler'de mangal yakıp piknik yapmak. Ancak şu son haftadaki soğuklar nedeniyle düşünmeye başladım. En kötüsü o bölgede yer alan bir mekanda sıcak sıcak oturacağız.

Alıntı Elmedin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o tarihlerde izmirde olucam ama buluşmaya katılamicam. izmir buluşmasının istanbuldan farkını görmek isterdim doğrusu. neyse sizlere iyi eylenceler
Teşekkür ederiz Elmedin ancak gelmişken aramızda olmanı isterdik.

Alıntı denizasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gelmeyı cok ıstıyorum fakat umarım 2009 ford transıt polis aracıyla gelmem..!umarım o gun istirahatli gunum olur..
Deniz aslında Polis aracıyla gelmen iyi olur. Çünkü ne zaman buluşsak 3 dakikada bir gelen devriye ye durumu anlatmak belli bir süreden sonra zor oluyor. Burada yarış yapmayın. Yarışmak yasak bak. gibi uyarılardan kurtulmuş olurduk Bu arada ogün çalışan arkadaşlarımız ile mesai bitiminde de buluşmayı planlıyoruz. Sana da uygun olursa bekleriz.

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
OH OH sayı baya artmış güzel bir buluşma olucak sanki Bol bol resim çekmeyi unutmayın
Teşekkür ederiz KAğan. İzmir'in şipşakı olarak bol bol resim çekeceğimden emin olabilirsin. Ancak yükledikten sonra o kadar çok fotoğraf forumda problem oluyor