bende gelmek istiyorum umarım izmirde olurum cuma günü kesinleşecek gelmek için elimden geleni yapacağım görüşmek üzere
Printable View
bende gelmek istiyorum umarım izmirde olurum cuma günü kesinleşecek gelmek için elimden geleni yapacağım görüşmek üzere
6 Eylül 2009 Pazar Punto İtaliano Ristorante İftar yemeği katilimci listesi
01- jasmine
02- bvrght
03- blackpunto35 (evren hn.)
04- gkhan
05- Nafiz
06- Pınar
07- SteinGP+
08- Cananokyar
09- BrK_20
10- AGUS & AGUS ''eşim ile'' (+ 1)
11- vedatx
12- siyahinci83 (+1)
13- punto35
14- anlgnydn (+2 )
15- orhanokay (sayı hiiiiç belli olmaz)
16- OzzY
EN GÜNCELL :)
Sizede maşallah İzmir :D
İzmir bir bayan akdaşımız daha var , İsmi yağmur msnde sticker için görüştük kendisine bilgi verdim katılmak istediğini söyledi ,İsmini yazdıracağını söyledi umarım oda gelir ve hafta sonuna kadar 25 araca ulaşırsınız..
6 Eylül 2009 Pazar Punto İtaliano Ristorante İftar yemeği katilimci listesi
01- jasmine
02- bvrght
03- blackpunto35 (evren hn.)
04- gkhan
05- Nafiz
06- Pınar
07- SteinGP+
08- Cananokyar
09- BrK_20
10- AGUS & AGUS ''eşim ile'' (+ 1)
11- vedatx
12- siyahinci83 (+1)
13- punto35
14- anlgnydn (+2 )
15- orhanokay (sayı hiiiiç belli olmaz)
16- OzzY
EN GÜNCELL :)
yasemin ablacım ben kızarkadaşımıda getirmek istiyorum:)rezervasyonu 25 kişilik yaptığın için fazla gündeme getirmedim umarım bir problem çıkmaz cumartesi günü yani yrn ben tekrardan haber vericem ben kesin geliyorum ama kızarkadaşımla'da gelebilirim kesinleşince haber vercem.
tamam teşekkür ederim ablacım çok sağol.Bide yasemin abla önceden buluşup sohbet edip fotodan snramı geçilcek yemeğe
Ahmet bak bekliyoruz seni:)gelirsen 10 numara olur valla
arkadaslar bu kadar güzel insanla tabiki bulusmada güzel olacaktır...simdiden hayırlı iftarlar :D
iftardan sonra fotoğraf işi zor. Hava kararmış olacak. Gün ışığı olmadan da malesef olmaz.
bir de tam olarak nerede, saat kaçta buluşulacak, toplanılacak gibi bir sorum var.
bana kalırsa saat 7 civarında kipanın dış otoparkında buluşsak iyi olur hem hava kararmamışken fotoda çekiliriz, iftardan sonra bencede çok zor foto işi.
telefon numaralarımızı filan mı yazsak buluşurken vs lazım olur düşüncesindeyim