arkadaşlar iftar yemeği düzenlenmei çok güzel.Ben balıkesir gönendeyim.yarın izmire eşimi ve kızımı almak için gelir iki gün kalacağım.Tarihler uygun olsa idi bende katılmayı isterdim.Katılacak olanlara iyi iftar ve eğlenceler.
Printable View
arkadaşlar iftar yemeği düzenlenmei çok güzel.Ben balıkesir gönendeyim.yarın izmire eşimi ve kızımı almak için gelir iki gün kalacağım.Tarihler uygun olsa idi bende katılmayı isterdim.Katılacak olanlara iyi iftar ve eğlenceler.
Arkadaşlar ben forum bornova avm'de çalışıyorum bimeks'te isterseniz burda tanıdıklar var hemen gidip konuşup fiyat alabilirim :: Forum Bornova :: dan mekan seçin yeter benin aklıma gelen sultan ahmet köftecisi bay döner mc burger vs vs tabii siz billrsiniz yinede
Şakir aslında alternatif mekanlar olması açısından senin için uygun olan bir zamanda Sultan Ahmet Köftecisi, Kitchenette ve Bay döner ile görüşüp, iftar menüleri olup olmadığına bakıp fiyat alabilirsen seviniriz.
Biz bugün Pınar arkadaşımız ile Punto İtaliano Ristorante'den Sn. Ferhat Yüklü ile görüştük. İftar programı için hazırladıkları menü aşağıdadır. Tercihimizi buradan yana kullanacak isek en geç 30 Ağustos tarihinine kadar kişi sayımızı belirtmek zorundayız.
Punto İtaliano Ristorante Ramazan Menüsü
- İftarlık (Hurma, Kayısı, Zeytin, Beyaz Peynir, Domates, Biber)
- Çorba ( Mercimek veya Domates)
- Salata
- Ana Yemek (Aşağıdaki Et yada Tavuk yemeklerinden birini seçebilirsiniz)
* Hünkar Beğendi
* Çoban Kavurma
* Püreli Rosto Köfte
* Mantarlı Tavuk Sote
* Taze Baharatlı Tavuk Izgara
* Sebzeli Tavuk Güveç ve Pilav
- Tatlı
- 1 adet Meşrubat
- Çay müessese ikramı.
Toplam Bedel : 24,00 TL
(10 kişi üzeri grubumuz için %10 iskonto uygulanacak)
geçen sene yapılan iftar yemeği fotolarını görmüştüm......... punto restoran güzel mekan.... 6 eylül bana da uygun
bende gelemeye çalışacağım şu an bir aksilik gözükmüyor görüşmek üzere :)
Bence de Punto Restaurant iyidir.Adından belli zaten :)
Umarım güzel bir buluşma daha gerçekleşir İzmirde....
Banada uyar uzun zaman sonra çok güzel bir organizasyon olur herşeyin normale dönmesi dileğiyle Açılışı yaptık diyelim inşallah hep böle sürekli buluşmalar organizasyonlar olur:)ne yalan sölüyim özlemedimde değil yani:)
Ilk katilmam olcak cok sevinirim yanimda arkadasımıda getiricem.6 eylul en uygunu bence
Benim içinde bi problem gözükmüyor.Yemek varsa bende varım zaten :PpPp:poster_s:
Oruç tutmayanda gelebilecekmi ? :)
6 Eylül 2009 Pazar Punto İtaliano Ristorante İftar yemeği katilimci listesi
1- jasmine
2- bvrght
3- blackpunto35 (evren hn.)
6 eylül 2009 pazar punto ristorante iftar yemeği katilimci listesi
1- jasmine
2- bvrght
4- gkhan
1- jasmine
2- bvrght
4- gkhan
5- Nafiz
6- Pınar
7- SteinGP+
8- Cananokyar
9- BrK_20
1- jasmine
2- bvrght
4- gkhan
5- Nafiz
6- Pınar
7- SteinGP+
8- Cananokyar
9- BrK_20
10-AGUS & AGUS :) ''eşim ile''
1- jasmine
2- bvrght
4- gkhan
5- Nafiz
6- Pınar
7- SteinGP+
8- Cananokyar
9- BrK_20
10-AGUS & AGUS :) ''eşim ile''
11-vedatx
Eeee hadi İzmir. Bu kadar değiliz elbette. Şu listeyi eski günlerdeki gibi 20'li ve 30'lu sıralara çıkartalım :)
Yer çoktan belirlenmiş ama ben yinede aldığım fiyatları yazayım BAY DÖNER iskender menü+meşrubat+tatlı=25TL KITCHEN da ramazan menüsü yokmuş ama ortalama 30-35TL tutabilir dediler Sultan AHMET KÖFTECİSİ soslu tavuk yada köfte menü meşrubat patates kızartma vs 14.50TL