Alıntı m€rt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anıl ...mangal yaparız demişsin ..ben ondan önceki msj okudum bir dahada bakacak zamanım olamadı.ii de ilk önce gelecek insanları toplasanız sonrada insanlar ne ister onu ögrenseniz daha iyi olmaz mı ?mangal partisi var hadi toplanalım demekle kaç kişi gelir. burada bi paylaşım yapılıyorsa fikirler konusulur sizde karar verirsiniz ... işte o zaman isteyen gelir isteyen gelmez. bir önceki konuda bir cok kişi fikirlerini bildirdi ..bunları dikkate alalım
mert olmadık yere boşuna gerginliğin anlamı yokki !!! neden mi ??? kaç kişi bu sayfaya giripte cevap yazayım katılırım yada katılmam dedi yada katılırım ama yahu mangal değilde başka bişi olsa ve veya bornova forum değilde ksk veya işte balçova olsun dedi...?????? biz ufak tefek organizasyonlar yapmakn için elimizden geleni yapalım duralım üstümüze vazife olmadan ki mangal olayını ortaya atan benim dir atlamamak lazım bu konuda bence eleştiri yapmak yerine verimlilik yapmak daha iyidir diye tahmin ediyorum... sonuç itibari ile bu bir forum sitesi isteyen gelir isteyen gelmez ama gelmeyipte eleştiri yapmak bence buda yanlış sonuç itibari ile anıl burayı gestapo kanunları ile yönetmiyor ana fikir şu : İzmir'li üyeleri dürtmeden kimse rahatını bozupta oturduğu yerden kalkmaz ki dürtsekte faydalı olduğu tartışılır.........

saygılarımla....