kardeşim geçmiş olsun
naptın müdür yaaa.cam açık gezme dedim sanageçmiş olsun kardeşim bişi lazım olursa telefonu biliyorsun.izmirin heryeri benim ordan 7.5 dakika bana
Abarth ya
nafiz abiya gece gece güldürüyon beni
abi daha önce geçirdiğim enfeksiyonun akciğerlere yapışmış virüsü onun için yatırcaklar çok sağol abicim biliyorum bi tlfnla hemen gelebilceni çok teşekkür ederim...insanın abarthı olması ne güzel bişeymiş ya
![]()
Süper bi buluşma olmuş,Muğlada olduğumdan gelemedim.Bundan sonraki buluşmada İzmirdeyim kesin.
abilerim ablalarım kardeşlerim rahatsızlığımdan dolayı hastanede yatıcağımdan bahsetmiştim bugun kan değerlerimin artması nedeniyle beni taburcu ettilerartık ewdeyim 9 gün hastanede daral gelmişti
haber veriyim dedim geçmiş olsun dileklerini benden esirgemeyen herkezede çok teşekkür ederim sağolun
herşeyin başı sağlık.sağlıklı mutlu huzurlu bi yaşam geçirmeniz dileğiyle...
tekrardan geçmiş olsun Anıl
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Geçmiş olsun.Umarım şuan iyisindirbu arada sevenlerin çok bu sitede oku oku sonu gelmez sanırım diye düşündüm
ama okudum
İMZASIZIMMMM
Kardeşim tekrar hoşgeldin aramıza diyorum bendeDeğerlerin düzeldiğine sevindim fakat kendine dikkat edip dinlenmek gerektiğini unutma
çok çok teşekkür ederim ozan,sema,erdi,yasemin ablam güzel dileklerinizle beni yalnız bırakmadınız teşekkür ederimewet çıktım hastaneden ama bi 2ay baya bi dikkat etmem gerekiyo kendime napalım artık sağlık olsun
tekrar aranızda olmak çok güzel
geçmiş olsun dilekleri için herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum tekrar.benimde bukadar güzel bi ikinci ailem olmanız beni çok mutlu etti
Konu punto35 tarafından (14/02/2009 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun aman dikkat
Geçmiş olsun Anıl... Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim...
çok teşekkür ederim çok sağolun![]()
Geçmiş olsun Anıl. Havalar bu aralar soğuk gidiyo dikkat et kendine.
Harikasiniz...
Sizleri çok özledim.
anıl kardeş bu arada geçmiş olsun
Konu EAGLE SAİM tarafından (18/02/2009 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
saim abi bizde seni çok özledik yazın gelirsin inşallah bi buluşma yaparız senin şerefine çok teşekkür ederim abi çok sağolasın sağlıklı günler...
geçmiş olsun ,anıl kardeşim.
Nisan sonunda geliyoruz
görüşmek dileğiyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri