https://forum.grandepuntotr.com/yone...m-eklerim.html Buradan bakabilirsiniz![]()
https://forum.grandepuntotr.com/yone...m-eklerim.html Buradan bakabilirsiniz![]()
bukadar keyifli bir buluşma olmaz valla acayip eğlendim şahsen diğer illerden gelen arkadaşlara teşekkür ederiz tekrar bekleriz herzaman yüreğimiz kapımız açık gelen gelemeyen herkeze eline ayağına yüreğine sağlık her ilden bi tanıdık bi dost bi arkadaş bi abi bir abla edinmek çok hoşemrah abi çok geçmiş olsun bu arada daha çok buluşmamız olucak hiç üzülmeyin,daha da iyi buluşmalar yapıcas
allahın izniyle
ozan hazırlayıp paylaştığın slayt gösterisi içinde sağol çok güzel bi anı olarak bilgisayarlarımızda bulunsun![]()
iyi geceler arkadaslar bugun cok güzzel dakikalar gecirdik arkadaslarında dedigi gibi hiç yabancılık çekmedik organızasyonda emegi gecen herkese ve katılan tum punto severlere tesekkur ederim bi kaç resimde ben ekleyecegim insallah buarada aramızda babam biraz rahatsızdı ve benin gibi yaslılar yok ben gideyim dedi))birdahaki sefere arabayı kacırıp ben yanlız gelecegim gorusmek uzere
))
![]()
![]()
Konu punto35 tarafından (26/01/2009 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş tebrikler. Bütün arabalarda tertemiz, ne güzel). Biz burda çamurun içinde yüzüyoruz
)
Konu OzzY tarafından (26/01/2009 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
HAYAT Bİ GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR...
çok güzel bir buluşmaydı emeği geçen herkese teşekkürler bu kadar sıcak ve dost canlısı arkadaşlarla beraber olmak gerçekten çok güzeldi...
Way way ne güzel buluşma olmuşkıskandım imrendim vallla süpersiniz süper...
Ellerinize sağlik çok güzel görünüyor....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Hey maşallah kalabalığa bak. Güzel bir buluşma olmuş. Darısı diğer illerin başına. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu arada Hancı değil mi o atların olduğu yer
gerçekten çok güzel görünüyor
Çok güzel bir buluşma yapmışsınız katılan arkadaşlara teşekkürler daha nice buluşmalarında böyle güzel geçmesi dileğimle
Her sey mükemmeldi. İzmir grubuna bu güzel organizasyon için Teşekürler. Yeni buluşmalarda dahada kalabalık bir ortamda vede en güzeli güneşli sıcacık mangal kokulu bir ortamda buluşmak dileğiyle![]()
videolar da olsa iyi olacak ekleyecekmisin ozan![]()
Emeği geçen ve katılan herkesi tebrik ederim. Çok güzel buluşma olmuş. Darısı nicelerine. GPTR Buluşmaları böyle olur işte![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri