Çok şey yazardımda sakin kalıp yazmamayı tercih ediyorum. Üyeliği silmek yönetimin insiyatiedir. girmek istemiyorsanız girmezsiniz olur biter.
Çok şey yazardımda sakin kalıp yazmamayı tercih ediyorum. Üyeliği silmek yönetimin insiyatiedir. girmek istemiyorsanız girmezsiniz olur biter.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
tamam arkadaşım silin benim üyeliğimi istemiyorum alla alla hem ben klavye başından değil her yerden sallarım sen rahat ol psikolojimde bozuk benim zaten!
bakın ben site kurallarınada uymuyorum argo konuşuyorum hadi sayın site kurucuları ve yöneticileri silin benim üyeliğimi yoksa üye sayımız azalır diye felan mı korkuyosunuz burası büyük bir siteya bir kişiden bir şey olmaz! hadi artık ben bu siteye girmek istemiyorum...
şimdide teşekkürler...
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
Arkadaşım duyduğun rahatsızlıktan dolayı gitmek istiyorsan tabiki gitte konuyu bu kadar uzatmana ne gerek var onu anlamıyorum. Ayrıca burası ticari kazanç sağlayan bir site olmadığı için bir eksik bir fazla üye olmuş hiç bir şey ifade etmez. Yönetim sizin üyeliğinizi siler veya silmez o konu onların insiyatiedir. kalmanızda gitmenizde bu forum için bir şey ifade etmediği için üye sayılarının azalmasıyla ilgili yönetimin bir korkuya kapılacağı olayı kusura bakma fakat bana komik geldi.
Linos, Nafiz, OzzY, plastro, Unique_GOTH
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri