Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Punto Forum Siteleri

Hüsamettin Küçük
    husamettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm üyelerimize sesleniyorum. Yanlış olduğuna inandığınız veya tasvip etmediğiniz tüm mesajları mailleri ve bunları atan kişileri bizimle paylaşınız. Boş laflara çıkarcı dedikodulara vs. inanmayınız. Karakteri sağlam hiçbir kullanıcımız bunlara zaten kulak asmaz. Ama ola ki herkesin boş bir anına denk gelebilir. Bu tür olayları ve yapanları bizimle paylaşırsanız biz de gerek teknik olarak gerekse yasal olarak gereken işlemleri yerine getirir ve bazı insana benzeyen canlıları daha iyi ayırt etmiş oluruz. Teşekkürler. Saygılar.
    Tabiiki paylaşalım...

Örneğin bana Sayın İbrahim KC isimli arkadaşın gönderdiği mesajı ve benim cevabımı paylaşayım sizlerle..
    Yorum size ait...

İbrahim KC'den bana gelen mesaj(noktasına, virgülüne dokunmadan):
    Ben, sen dahil olmak üzere Bursa tayfasının neden ayrıldığını hala bilmiyorum aslında. Bursa tayfasında sözü geçen 2-3 kişinin ne olduda diğer siteye geçme kararı aldığını eninde sonunda öğreniriz ama. Sana sorduğumda hatırlarsan demekki arkadaşlar terciğini o yönde kullanmışlar birşeylerin yanlış olduğunu düşüyorlar falan demiştin ama hiç bir anlam ifade etmeyen bir açıklama olmuştu bu. gerçekten neden acaba.

Ankara muhabbeti tuturmuşsunuz gidiyor diyorsunuz ama öyle bir şey yok ama siz bunu nasıl öyle görüyorsunuz merak ediyorum. İStanbul tayfasından kazık yiyince ee ne yazıkki sadece Ankara kalıyor gibi duruyor. Buluşmada benim oturduğum masaya iyi bak bakalım abicim kimler vardı.

ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor..
    Ankara muhabbeti tuturmuşsunuz gidiyor diyorsunuz ama öyle bir şey yok ama siz bunu nasıl öyle görüyorsunuz merak ediyorum. İStanbul tayfasından kazık yiyince ee ne yazıkki sadece Ankara kalıyor gibi duruyor. Buluşmada benim oturduğum masaya iyi bak bakalım abicim kimler vardı.

ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor.. Mİllet karşılıksız bir şey yapamaz haline geliyor bir noktadan sonra da Bursa'ya ne oluyor anlayacaz..

Bu Kuş Beyinli muhabbeti nedir anlamdım, açıklarsan çok sevinirim gerçekten.

Son olarak biz sebepsiz olarak kimseyi Banlamadık. Arkamızdan iş çevirip, utanmadan birde bize gelip yazı yazan bazı ********leri siteden attık okadar. Ki bunlar o buluşma olmadan çok önce bu işleri ayarlamışlar, siteyi kurmuşlar, birde gelip buluşmadan 3-5 gün önce orası sponsor olmazsa biz yokuz gibi sudan bahaneler üretmişlerdi. Sonrada Evsan nı ayarlamışlardı.
    Geri kalanlar kendi istekleri ile ortalığı ayağa kaldırıp basıp gittiler. Gerçekten bir şeylere kızıp gidenler yada sadece samimi olduğu arkadaşları info ya geçti diye gidenleren kimsenin haberi olmadı zaten. Onların üyeliğide hala duruyordur..

Benim cevabım ise(yine noktasına, virgülüne dokunmadan):

İbrahim;
    Benim siteden ayrılma nedenimi tekrar, tekrar yazmama gerek yok... Ben yaklaşık 3000 civarında mesaj sayısında iken bunu yapıyorsam; şapkanızı önünüze koyup bir düşünün... Siz değilmisiniz ziyaretçilere engelleme koyan? Ortalığı ayağa kaldırdığımda yok; esas sizin yaptığınız yanlış... Kendinizi sıkıyönetim komutanı gibi görüyorsunuz... Tutmuşsunuz bir Ankara muhabbeti gidiyorsunuz... Son Maşukiye buluşmasında dahi kendi gurubunuzu kurdunuz; oturdunuz hepbirlikte... Benim ayrılmam da önemli değil ama size ders oldu ki; benim ayrılmamdan sonra üyelere daha insaflı, daha insalcıl ve daha şeffaf davranmaya başladınız! Yalanmı??? neden korkuyorsunuz ki??? Ayrıca madem yöneticiyiz diye geçiniyorsunuz bizlerin arkasından KUŞ BEYİNLİ diyenlere, örnek olması için niye ceza verme cesaretini gösteremediniz??? Kötü söz sahibine aittir!
    Ayrıca sizin guruptanda bizim siteye üye olan, haberleri paylaşan kişiler yok mu? Bal gibi var... Bunu sitedeki yönetici ve moderatör olan herkes biliyor...Eğer beğenmiyorsunuz daha önce yaptığınız gibi BANLARSINIZ olur biter...

Saygılar....

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı husamettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiiki paylaşalım...

Örneğin bana Sayın İbrahim KC isimli arkadaşın gönderdiği mesajı ve benim cevabımı paylaşayım sizlerle..
    Yorum size ait...

İbrahim KC'den bana gelen mesaj(noktasına, virgülüne dokunmadan):
    Ben, sen dahil olmak üzere Bursa tayfasının neden ayrıldığını hala bilmiyorum aslında. Bursa tayfasında sözü geçen 2-3 kişinin ne olduda diğer siteye geçme kararı aldığını eninde sonunda öğreniriz ama. Sana sorduğumda hatırlarsan demekki arkadaşlar terciğini o yönde kullanmışlar birşeylerin yanlış olduğunu düşüyorlar falan demiştin ama hiç bir anlam ifade etmeyen bir açıklama olmuştu bu. gerçekten neden acaba.

ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor..

ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor.. Mİllet karşılıksız bir şey yapamaz haline geliyor bir noktadan sonra da Bursa'ya ne oluyor anlayacaz..

Son olarak biz sebepsiz olarak kimseyi Banlamadık. Arkamızdan iş çevirip, utanmadan birde bize gelip yazı yazan bazı ********leri siteden attık okadar. Ki bunlar o buluşma olmadan çok önce bu işleri ayarlamışlar, siteyi kurmuşlar, birde gelip buluşmadan 3-5 gün önce orası sponsor olmazsa biz yokuz gibi sudan bahaneler üretmişlerdi. Sonrada Evsan nı ayarlamışlardı.
    Geri kalanlar kendi istekleri ile ortalığı ayağa kaldırıp basıp gittiler. Gerçekten bir şeylere kızıp gidenler yada sadece samimi olduğu arkadaşları info ya geçti diye gidenleren kimsenin haberi olmadı zaten. Onların üyeliğide hala duruyordur..

Benim cevabım ise(yine noktasına, virgülüne dokunmadan):

İbrahim;
    Benim siteden ayrılma nedenimi tekrar, tekrar yazmama gerek yok... Ben yaklaşık 3000 civarında mesaj sayısında iken bunu yapıyorsam; şapkanızı önünüze koyup bir düşünün... Siz değilmisiniz ziyaretçilere engelleme koyan? Ortalığı ayağa kaldırdığımda yok; esas sizin yaptığınız yanlış... Kendinizi sıkıyönetim komutanı gibi görüyorsunuz... Tutmuşsunuz bir Ankara muhabbeti gidiyorsunuz... Son Maşukiye buluşmasında dahi kendi gurubunuzu kurdunuz; oturdunuz hepbirlikte... Benim ayrılmam da önemli değil ama size ders oldu ki; benim ayrılmamdan sonra üyelere daha insaflı, daha insalcıl ve daha şeffaf davranmaya başladınız! Yalanmı??? neden korkuyorsunuz ki??? Ayrıca madem yöneticiyiz diye geçiniyorsunuz bizlerin arkasından KUŞ BEYİNLİ diyenlere, örnek olması için niye ceza verme cesaretini gösteremediniz??? Kötü söz sahibine aittir!
    Ayrıca sizin guruptanda bizim siteye üye olan, haberleri paylaşan kişiler yok mu? Bal gibi var... Bunu sitedeki yönetici ve moderatör olan herkes biliyor...Eğer beğenmiyorsunuz daha önce yaptığınız gibi BANLARSINIZ olur biter...

Saygılar....
    hatalısın abicigim bu 1
    ben bu konunun ustune sonuna kadar giderim!!!!

belki bu forumda senin kim oldugunu bilmeyen %99 insan var,senin ismini verip seni rencide etmek istemiyorum bu 2

içinde bir sıkıntı var, başka yerde huzurun yok bizden kopamıyorsun bu forunmdan kopamıyorsun bu 3

abi sende biliyorsunki ilk ve tek olan kaybetmez efsaneler kaybolmadıgı gibi gptr ölmez unutma!!!
    sende bunu adın gibi biliyorsun ama itiraf etmek istemiyorsun boyle FAKE nickler açıp forumu takip ediyorsun ne olur çoluk cocugun sözüne daha fazla aldanma çünkü onlar coluk cocuk gel bırak bu işleri artık sana ne kadar saygım oldugunu biliyorsun....

kırpılmış(Gptr isimleri silinmiş) videolar dağıtıp ta milleti cezb edici unsurlarda bulunmayın. eskiler mazide kalmaz eskiler gerçegi ortaya cıkarır bunuda biliyorsun abi daha ne diyim 3000 mesajlı uyede aynı konumda 2 mesajlı uyede aynı konumda ben bu forumda herşeyimi dile getirip bilgilerimi paylaşıyorsam bu forum benim forumum, bu forumu kirletip çamur atanlara savaş açarım.

gittiysen gittin abi tercih senin istek senin zevk senin bişi diyemem ama ne olur 40 yıl sonra gelipte eski bir konuya mesaj atıpta huzurumuzu bozma lutfen..... eğer harbi harbiysen hüsammettin(FAKE) olarak gizlenmessin, yine aynı yontem , alışmıssın coluk cocukların hareketlerine, saklanıp milletin kafasına taş fırlatıyorsun, sanıyorsunki hüsamettin haklı şeyler demiş desin GPTR uyeleri ama YOOOK oyle birşey sen bastan kaybettin FAKE y.n.i.z K.rt ....
    yazacak cok sey var ama BEN INSANIM! yazmıyorum

www.grandepuntotr.com

AHMET AYDIN
    0532 522 56 46 7/24
    Konu Ah-MeT tarafından (12/07/2008 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.

3. Bu mesajı için 3 kişi Ah-MeT'ye teşekkür etti:

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

Eğer harbiden Ankara tayfası , İstanbul tayfası , X tayfası , Y tayfası varsa ki ; var gibi gözüküyor.

Yazıklar olsun bu arabayı aldığıma ve gp kardeşliğine inandığıma..

Biz gptr mi düşmanlık yaratıp ikiye bölünüyorsak , üzerinde yaşadığımız toprakların bölünmesine bu kadar şaşırmamak gerek.

Kimse bu saatten sonra kardeşlikten,dostluktan,arkadaşlıktan bahsetmesin.
    Konu erdiyilmaz tarafından (13/07/2008 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: rekLam
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

"Bu son olsun" diye söylemiştim daha önce. Yorum yapmayacağım ama bu tarz sataşmaların ardı arkası kesilmeyeceğe benziyor... Gerekli cevaplar, çok güzel bir biçimde, verilmiş zaten!

Konu kilitli...

7. Bu mesajı için 3 kişi Linos'ye teşekkür etti:

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Atilla Abi saolsun mesajlarımızı vermiş, ama sanırım kafası karışıkmış yazarken, mesajların sırasını karıştırmış ..
    Ve nokta ve virgüle dokunma olayıda kişiden kişiye değişiyor sanırım.. buradaki mesajlarında noktasına virgüle dokunulmamıştır Ama nasıl oluyorda arada bazı farklar var..

Benim mesajın üstüne kendisi cevap vermiş gibi duruyor ama asıl sıra şu şekilde.. Sadece bilgi amaçlıdır..

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı
    Abi bakıyorumda siteden çıkmıyorsun ya..

Ee ortalığı ayağa kaldırıp neden sildirdin üyeliğini ozaman..Dursaydı keşke. Oluyor mu böyle

Alıntı husamettin Nickli Üyeden Alıntı
    İbrahim;

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı
    Abi bunları nereden nasıl uydurdugunuzu ve uydurduğunuz şeylere nasıl inandığınızı çok merak ediyorum gerçekten.

Son olarak biz sebepsiz olarak kimseyi Banlamadık. Arkamızdan iş çevirip, utanmadan birde bize gelip yazı yazan bazı ********leri siteden attık okadar. Ki bunlar o buluşma olmadan çok önce bu işleri ayarlamışlar, siteyi kurmuşlar, birde gelip buluşmadan 3-5 gün önce orası sponsor olmazsa biz yokuz gibi sudan bahaneler üretmişlerdi. Sonrada Evsan nı ayarlamışlardı. Ve bunların hepsi
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

9. Bu mesajı için 6 kişi İbrahimKC'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12