hatalısın abicigim bu 1
ben bu konunun ustune sonuna kadar giderim!!!!
belki bu forumda senin kim oldugunu bilmeyen %99 insan var,senin ismini verip seni rencide etmek istemiyorum bu 2
içinde bir sıkıntı var, başka yerde huzurun yok bizden kopamıyorsun bu forunmdan kopamıyorsun bu 3
abi sende biliyorsunki ilk ve tek olan kaybetmez efsaneler kaybolmadıgı gibi gptr ölmez unutma!!!
sende bunu adın gibi biliyorsun ama itiraf etmek istemiyorsun boyle FAKE nickler açıp forumu takip ediyorsun ne olur çoluk cocugun sözüne daha fazla aldanma çünkü onlar coluk cocuk gel bırak bu işleri artık sana ne kadar saygım oldugunu biliyorsun....
kırpılmış(Gptr isimleri silinmiş) videolar dağıtıp ta milleti cezb edici unsurlarda bulunmayın. eskiler mazide kalmaz eskiler gerçegi ortaya cıkarır bunuda biliyorsun abi daha ne diyim 3000 mesajlı uyede aynı konumda 2 mesajlı uyede aynı konumda ben bu forumda herşeyimi dile getirip bilgilerimi paylaşıyorsam bu forum benim forumum, bu forumu kirletip çamur atanlara savaş açarım.
gittiysen gittin abi tercih senin istek senin zevk senin bişi diyemem ama ne olur 40 yıl sonra gelipte eski bir konuya mesaj atıpta huzurumuzu bozma lutfen..... eğer harbi harbiysen hüsammettin(FAKE) olarak gizlenmessin, yine aynı yontem , alışmıssın coluk cocukların hareketlerine, saklanıp milletin kafasına taş fırlatıyorsun, sanıyorsunki hüsamettin haklı şeyler demiş desin GPTR uyeleri ama YOOOK oyle birşey sen bastan kaybettin FAKE y.n.i.z K.rt ....
yazacak cok sey var ama BEN INSANIM! yazmıyorum
www.grandepuntotr.com
AHMET AYDIN
0532 522 56 46 7/24
Yer imleri