Merhaba diyerek sözlerime başlamak istiyorum
Biz bu sitenin öncesinide biliyoruz sonrasınıda çok şeyler yaşadık çok şeyler yaptık organizasyon buluşma bilgi adabında iyi günündede kötü günündede hep beraberdik ama son zamanlarda çııkan bazı olaylar vede bazı sözler söyleyen kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden görevlerimden istifa etmek istiyorum ... Ben hep buradaydım vede olmaya devam edeceğim ..
Gptr asla ticari bir forum olmamıştır olmayacaktırda bunu yanlış lanse edenlerde ve bunu bu şekilde yansıtanlarda bir gün hakkettiklerini bulacaklardır ..
Ben kemal oto firması sahibiyim bunu herkes biliyor ,burada bir ticaret yapılıyorsa bu benim üzerime olan vazifeden dolayı yapılmıştır bunu siteye mal eden kuş beyinli kişiler artık sitede yetkim olmadığını görsünler vede saçma sapan dedikodularını kendilerine saklasınlar..
Hepinize çok teşekkür ediyorum tüm üyelerimize bende dahil olmak üzereaktif forumlar diliyorum....
oldumu şimdi mehmet kardeşim kim ne derse desin senin görevinde kalman en doğrusudur.bu benim fikrim en azından.
Konu muratde tarafından (15/05/2008 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
femoli kardeş sen ne yapıyorsun kuş beyinliler senin sitede yetkinin olmadıgını gorup nolcak zaten demişssin kuş beyinli diye ne anlar onlar
sen onlara aldırma senin ne oldugunu bilen biliyor sen elinden geldigince site icinde indirimli urunler, herkesin butçesine gore urunler sundun onumuze...
fena mı yaptın kotulukmu yaptın bize o insanlar işine nasıl geliyorsa oyle anlarlar....
sana laik gorulup verilen bu gorevini bu kuş beyinliler yuzunden iptal etme sen bu gorevi hak ettin layik goruldun ve sana verdiler...
"yapma etme uyma şu kuş beyinlilere" bu kuş beyinli insanlara kuş beyinli diyerek hakaret ettigim için forumdan 1 hafta uzaklaştırılmaya razıyım...
saygılar....
senin gitmen o dediğin malum arkadaşları dahada cesaretlendirmek önlerini açman demektir benden söylemesi mehmet.
Konu muratde tarafından (15/05/2008 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
Güzel kardeşim benim... Bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da arkamızda olacağını biliyorum. Bu sitenin sağlıklı biçimde devam etmesi açısından, yapmış olduğun fedakarlık ve onurlu davranış nedeniyle de seni ayakta alkışlıyorum...
![]()
Mehmet;
şimdiye kadar yaptıkların ve bundan sonra yapacakların için çok teşekkürler.
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Mehmet hayırlısı olsun. Sonuçta yine burdasın, yine bizimlesin. Bu konu da o bahsettiğin kişilere kapak olsun.
abı kımse tepkı gostermedıgın gore vardır bı bıldıgınız.hayırlısı olsun..onemlı olan herkesın hala burda olması...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Mehmet bu forumun en düzgün insanlarından biri olduğunu göstermiş oldu, benim gözümde.
Kimse bir yere gitmiyor, panik yok![]()
neyse bişiler yazmıştım ama sildim kusura bakmayın
İltifat eden herkese teşekkür ederim![]()
Konu femoli tarafından (14/05/2008 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
Eh artık bu forumda kaynayan kazanın içinde neler olduğunu birileri açıklasa iyi olur.
GP in mirror is faster than they appear !
neler oluyor neler, bugünlerde.
hepsi geçer merak etmeyin. her ailede olur bu tür şeyler. fazla büyütmeye gerek yok.
aslında olan hiçbirşey yok
üyelerin aklını karıştırmaya çalışanların eline fırsat vermemek adına oluyor olanlar,
buradan gidip de yeni oluşumlar içinde olanların kafa karıştırmalarının önüne geçmek adına...
"Artık buradan da gol atamayacağız" demeleri için oluyor olanlar.
Yoksa benim bilip de senin bilmediğin bişey yok...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Arkadaşlar, kaynayan bir kazan yok esasında. Forumumuzdaki bölünmeleri biliyorsunuz hepiniz. Bu bölünme sebeplerinden biri de forum yöneticilerinin ticaretle uğraşmasının, sitenin çıkarsız ve sadece bilgi paylaşımı yapılan yönüyle örtüşmemesiydi. Bizim kanaatimizce böyle bir şey hiç olmamıştır ve olamaz da... Ancak söylentilerin ardı arkası kesilmiyor maalesef.
Mehmet de sağolsun, sitenin bekası ve ileride tekrar bu tarz yakıştırmalar yapılmaması adına, özveri göstererek görevinden feragat etti.
Netice itibariyle, sizlerin eleştirileri doğrultusunda yeniden bir yapılanma sürecine girmiş bulunmaktayız. Mesele budur...
Kafa karışıklığı neden olur? Ya eksik bilgiden kaynaklanır yada iyi anlaşılamamaktan. Forumda olan biten birşeyler var ve biz eksik bilgi sahibi olduğumuz için iyi anlayamıyoruz. Herşey açıklandıda biz mi anlamadık demeye daha gelmedik heralde. Daha dün femoli ayrılmak için konu açmaya gerek mi var, birlik beraberlik içinde olalım diyordu bugün konu açtı. Demek ki bazı şeylere oda dayanamadı.
Yaw Mehmet biraz geç oldu ama sonunda doğru yolu buldun be kardeşim helal olsun sana walla beklemiyordum![]()
Engin bir fark var,
Mehmet burdan ayrılmıyor
sadece yönetimdeki görevini bırakıyor.
Bunun sebebini de Murat çok güzel özetlemiş
Altında birşey aramayın arkadaşlar,şeffaflık temizlik adına adam görevini bıraktı yavv...
Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim. Arkadaşlar birde forum içinde görmüş olduğum kendimce bazı aksaklıklar vardı, onları yönetimin yaptığı duyuru içinde dile getirmiştim ancak gelişen olaylar neticesinde silinmiş galiba, umarım okunabilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri