Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: ::..Görevimden İstifa ediyorum..::

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Standart ::..Görevimden İstifa ediyorum..::

Merhaba diyerek sözlerime başlamak istiyorum

Biz bu sitenin öncesinide biliyoruz sonrasınıda çok şeyler yaşadık çok şeyler yaptık organizasyon buluşma bilgi adabında iyi günündede kötü günündede hep beraberdik ama son zamanlarda çııkan bazı olaylar vede bazı sözler söyleyen kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden görevlerimden istifa etmek istiyorum ... Ben hep buradaydım vede olmaya devam edeceğim ..

Gptr asla ticari bir forum olmamıştır olmayacaktırda bunu yanlış lanse edenlerde ve bunu bu şekilde yansıtanlarda bir gün hakkettiklerini bulacaklardır ..

Ben kemal oto firması sahibiyim bunu herkes biliyor ,burada bir ticaret yapılıyorsa bu benim üzerime olan vazifeden dolayı yapılmıştır bunu siteye mal eden kuş beyinli kişiler artık sitede yetkim olmadığını görsünler vede saçma sapan dedikodularını kendilerine saklasınlar..

Hepinize çok teşekkür ediyorum tüm üyelerimize bende dahil olmak üzere aktif forumlar diliyorum....

2. Bu mesajı için 11 kişi femoli'ye teşekkür etti:

murat değirmenci
    muratde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BYZ 84
    Edilen teşekkür: 124

oldumu şimdi mehmet kardeşim kim ne derse desin senin görevinde kalman en doğrusudur.bu benim fikrim en azından.
    Konu muratde tarafından (15/05/2008 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba diyerek sözlerime başlamak istiyorum

Biz bu sitenin öncesinide biliyoruz sonrasınıda çok şeyler yaşadık çok şeyler yaptık organizasyon buluşma bilgi adabında iyi günündede kötü günündede hep beraberdik ama son zamanlarda çııkan bazı olaylar vede bazı sözler söyleyen kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden görevlerimden istifa etmek istiyorum ... Ben hep buradaydım vede olmaya devam edeceğim ..

Gptr asla ticari bir forum olmamıştır olmayacaktırda bunu yanlış lanse edenlerde ve bunu bu şekilde yansıtanlarda bir gün hakkettiklerini bulacaklardır ..

Ben kemal oto firması sahibiyim bunu herkes biliyor ,burada bir ticaret yapılıyorsa bu benim üzerime olan vazifeden dolayı yapılmıştır bunu siteye mal eden kuş beyinli kişiler artık sitede yetkim olmadığını görsünler vede saçma sapan dedikodularını kendilerine saklasınlar..

Hepinize çok teşekkür ediyorum tüm üyelerimize bende dahil olmak üzere aktif forumlar diliyorum....
    femoli kardeş sen ne yapıyorsun kuş beyinliler senin sitede yetkinin olmadıgını gorup nolcak zaten demişssin kuş beyinli diye ne anlar onlar
    sen onlara aldırma senin ne oldugunu bilen biliyor sen elinden geldigince site icinde indirimli urunler, herkesin butçesine gore urunler sundun onumuze...
    fena mı yaptın kotulukmu yaptın bize o insanlar işine nasıl geliyorsa oyle anlarlar....
    sana laik gorulup verilen bu gorevini bu kuş beyinliler yuzunden iptal etme sen bu gorevi hak ettin layik goruldun ve sana verdiler...
    "yapma etme uyma şu kuş beyinlilere" bu kuş beyinli insanlara kuş beyinli diyerek hakaret ettigim için forumdan 1 hafta uzaklaştırılmaya razıyım...
    saygılar....

6. Bu mesajı için 2 kişi Ah-MeT'ye teşekkür etti:

murat değirmenci
    muratde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 BYZ 84
    Edilen teşekkür: 124

senin gitmen o dediğin malum arkadaşları dahada cesaretlendirmek önlerini açman demektir benden söylemesi mehmet.
    Konu muratde tarafından (15/05/2008 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Güzel kardeşim benim... Bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da arkamızda olacağını biliyorum. Bu sitenin sağlıklı biçimde devam etmesi açısından, yapmış olduğun fedakarlık ve onurlu davranış nedeniyle de seni ayakta alkışlıyorum...

10. Bu mesajı için 5 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Mehmet;

şimdiye kadar yaptıkların ve bundan sonra yapacakların için çok teşekkürler.
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Mehmet hayırlısı olsun. Sonuçta yine burdasın, yine bizimlesin. Bu konu da o bahsettiğin kişilere kapak olsun.

14. Bu mesajı için 2 kişi anvil'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

abı kımse tepkı gostermedıgın gore vardır bı bıldıgınız.hayırlısı olsun..onemlı olan herkesın hala burda olması...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Mehmet bu forumun en düzgün insanlarından biri olduğunu göstermiş oldu, benim gözümde.

Kimse bir yere gitmiyor, panik yok

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

neyse bişiler yazmıştım ama sildim kusura bakmayın

İltifat eden herkese teşekkür ederim
    Konu femoli tarafından (14/05/2008 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Eh artık bu forumda kaynayan kazanın içinde neler olduğunu birileri açıklasa iyi olur.
    GP in mirror is faster than they appear !

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

neler oluyor neler, bugünlerde.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

hepsi geçer merak etmeyin. her ailede olur bu tür şeyler. fazla büyütmeye gerek yok.

Ali İLHAN
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4

aslında olan hiçbirşey yok

üyelerin aklını karıştırmaya çalışanların eline fırsat vermemek adına oluyor olanlar,

buradan gidip de yeni oluşumlar içinde olanların kafa karıştırmalarının önüne geçmek adına...

"Artık buradan da gol atamayacağız" demeleri için oluyor olanlar.

Yoksa benim bilip de senin bilmediğin bişey yok...

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat YANIK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673

Arkadaşlar, kaynayan bir kazan yok esasında. Forumumuzdaki bölünmeleri biliyorsunuz hepiniz. Bu bölünme sebeplerinden biri de forum yöneticilerinin ticaretle uğraşmasının, sitenin çıkarsız ve sadece bilgi paylaşımı yapılan yönüyle örtüşmemesiydi. Bizim kanaatimizce böyle bir şey hiç olmamıştır ve olamaz da... Ancak söylentilerin ardı arkası kesilmiyor maalesef.

Mehmet de sağolsun, sitenin bekası ve ileride tekrar bu tarz yakıştırmalar yapılmaması adına, özveri göstererek görevinden feragat etti.

Netice itibariyle, sizlerin eleştirileri doğrultusunda yeniden bir yapılanma sürecine girmiş bulunmaktayız. Mesele budur...

27. Bu mesajı için 4 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Kafa karışıklığı neden olur? Ya eksik bilgiden kaynaklanır yada iyi anlaşılamamaktan. Forumda olan biten birşeyler var ve biz eksik bilgi sahibi olduğumuz için iyi anlayamıyoruz. Herşey açıklandıda biz mi anlamadık demeye daha gelmedik heralde. Daha dün femoli ayrılmak için konu açmaya gerek mi var, birlik beraberlik içinde olalım diyordu bugün konu açtı. Demek ki bazı şeylere oda dayanamadı.

29. Bu mesajı için 3 kişi Genius'ye teşekkür etti:

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Yaw Mehmet biraz geç oldu ama sonunda doğru yolu buldun be kardeşim helal olsun sana walla beklemiyordum

31. Bu mesajı için 2 kişi tempesty'ye teşekkür etti:

Murat YANIK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673

Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafa karışıklığı neden olur? Ya eksik bilgiden kaynaklanır yada iyi anlaşılamamaktan. Forumda olan biten birşeyler var ve biz eksik bilgi sahibi olduğumuz için iyi anlayamıyoruz. Herşey açıklandıda biz mi anlamadık demeye daha gelmedik heralde. Daha dün femoli ayrılmak için konu açmaya gerek mi var, birlik beraberlik içinde olalım diyordu bugün konu açtı. Demek ki bazı şeylere oda dayanamadı.
    Mehmet ayrılmıyor, sadece yönetimdeki görevini bırakıyor. Bunda tuhaf bir şey yok.

33. 14/05/2008, 21:28

Sebep
    önceden yazılmış.

Ali İLHAN
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4

Engin bir fark var,

Mehmet burdan ayrılmıyor

sadece yönetimdeki görevini bırakıyor.

Bunun sebebini de Murat çok güzel özetlemiş

Altında birşey aramayın arkadaşlar,şeffaflık temizlik adına adam görevini bıraktı yavv...

35. Bu mesajı için 3 kişi microab'ye teşekkür etti:

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Anladım arkadaşlar, teşekkür ederim. Arkadaşlar birde forum içinde görmüş olduğum kendimce bazı aksaklıklar vardı, onları yönetimin yaptığı duyuru içinde dile getirmiştim ancak gelişen olaylar neticesinde silinmiş galiba, umarım okunabilmiştir.

37. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/3 123 SonSon