Vallahi sabahtan beri sürekli giriyorum siteye pc'de 512+256 ram var ne hiç kasmıyor...
merhaba,
Ana sayfadaki reklam (kemal oto) her sayfa açıldığında refresh oluyor ve sayfanın loading süresini uzatıyor. Performans anlamında gözlemleme yapıldı mı ? sayfalar zar zor açılıyor bu yüzden. bu arada kendi pc imde 2 gb ram 2 ghz işlemcim var. ama sitede sayfalar arasında gezinmekte zorlanıyorum. dikkate alınabilir mi. tşk..
Vallahi sabahtan beri sürekli giriyorum siteye pc'de 512+256 ram var ne hiç kasmıyor...
walla bende de oluyor ama bazen hızlı bazen yavaş açılıyor hiç etkisi yok diyemem. Zaten refreshlerde yavaş işlem yapıyor bu forumun arayüzü veya host ile alakalı olması lazım.
Ama konunun kemal oto ile hiç bir alakası yoktur. burada benim reklamım olsada aynı şeyi söylerdim. ayrıca femoli![]()
swf dosyası 21 kb,
yavaşLık hosting kaynakLı, gün içinde bazı saatLerde yoğunLuğa bağLı oLarak yavaşLık oLmaktadır. banner var ya da yok oLması durumu degiştirmemektedir.
swf bLocker programLarıyLa, animasyonLarı engeLLeyebiLirsiniz, saygıLarımLa.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Arkadaşlar üstüme alınmıyorum estafurullahdoğru arasıra yapıyor ama bunun bannerla bir etkisi olurmu bilmem bende 512 ddr 400 var bir adet
sabahtan akşama kadarda takip ediyorum bütün topicleri tıkır tıkır açıyor belki hattan kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsin çünkü arasıra özelliklede akşamları yavaşlama oluyor
![]()
Arda sen aracını nereye park ediyordun canım ben bir ziyarete gelecemde![]()
Ayıp ettin tabiki![]()
Banner hiçbir şekilde etkilemiyor. Hatta ilk açılan o oluyor. En hızlı banner açılıyor. Bağlantı yavaşlığından ve sql hızından ötürü forum arkasından geliyor.
aaalooo..))) çekil aradan anakara..
)))) kaldır linklerini..
)))))
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Reklamların sitenin genel görünüşünü bozmamasına ve boğmamasına özen gösteriyoruz.
Her sitenin bir takım maddi giderleri vardır ve bunları karşılamanın en ideal yolu reklamlardır.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar biraz insaflı olun. Bu site bedava yürümüyor. Host masrafı, kartvizit, sticker, vs. masraflarımız var. Bunlar için reklam almak zorundayız. Gerektiğinde cebimizden de veriyoruz ama bir yere kadar.
Başka sitelerde görmüşsünüzdür, bütün sayfa reklamlarla dolu. Biz sadece bir tane reklam alıyoruz, lütfen başka türlü bir çözümünüz varsa bize iletin ama şu anda tek seçeneğimiz bu.
Sitenin yavaş açılma problemi var, haklısınız. Ama bu reklamdan değil, host'dan kaynaklı bir durum. Onu da değiştirmemiz için nakite, dolayısıyla reklama ihtiyacımız var.
site yawas açılmış felan bunları şahsen ben problem etmiyorum sonucta acılıyor bu bana yetiyor bilgilerimi paylasıyorum sizlerden bilgi alıyorum bigi paylaşımı oluyor... atilla abinin dedigi gibi bu arkadaslarımızında gecindirecekleri evleri var bu işlere ekstra para verirlerse zor durumlarda kalabilirler. sitedeki reklamlardan rahatsız olmak yerine daha cok sevinip bu arkadaslarımızın zor durumda kalmadıklarını dusunelim ve eger imkanımız varsa sitemize destek vermek icin reklam verelim... saygılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri