Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erdi bey ve daha eski arkadaşlar bilir..Bu forum daha önce 2 ye bölündü..Ve diğer forum ile baya bir üye karmaşası oldu..Bazıları diğer tarafı tercih etti bazılarıda burda kaldı..Burdan bir çok üye silindi..Diğer forum uzun bir süre önce sanırım kaldırılmış...Yani bunları anlatma sebebim,bu forum bence bu alanda tek kaldı..Google da bunu söylüyor..Neden bu forum değersizmiş gibi yönetiliyor..Tayfun hocam evet bende Marka değiştirdim ama burdaki dostluğu ve yardımlaşmayı bildiğim için bende kopamadım..Ufak bir yardımım belki olur düşünce ile hala giriyorum..Ama malesef moderatör veya bölüm yöneticileri ya burada yoklar yada uzun süredir offline lar..Sonuçta yeni yöneticilere maaş bağlamayacaksınız..Bence Burda konulara iştirak etmiş ve uzun süre online olmuş kişileri tespit etmek zor değil..Erdi bey birtek bu forum kaldı..Herşey senin elinde...isimlerini yazdığım arkadaşların dışında sizinde bildiğiniz üyeleri lütfen aktif yönetici konuma getiriniz..Bu forum marka gözetmeksizin hepimizin.Bende bir markanın forumunda yöneticiyim ama bu foruma uğramadan geçmiyorum..Saygılar...
ÇOK DOĞRU KONUŞMUŞSUNUZ FAKAT BAZI NOKTALARDA SİZLERDEN AYRILIYORUM.... FORUM RESMEN CENAZE EVİ GİBİ EN BASİT ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM YAŞADIĞIM BİR PROBLEM VAR AMA ARTIK FORUMA YAZMA GEREĞİ DUYMUYORUM ZATEN CEVAP VEREN OLMAZ DİYE... 2016 YILINA KADAR BAKIYORUM BELKİ BENZER BİR SORUN YAŞAMIŞ OLAN VARDIR DİYE... KONULAR ÇOK KAFA KARIŞIYOR. ESKİ KAPANMASI GEREKEN KONULAR DURUYOR VS.. EĞER YÖNETİCİLİK SİZDE DE VARSA BENCE FORUMDA SAĞLAM BİR TEMİZLİK YAPILMALI..

SAYGILAR.