burada kimse kimseyi küçümsemiyor. böyle bişeyi bu forumda kimse yapmaz. ama bu site adından da anlaşıldığı üzere gp sitesi. onu sevenlerin burada buluşup, dayanışma içinde olduğu, bilgi paylaştığı biyer. awd ye katılıyorum şahin doğan değil mercedes honda vs olsa da aynı şeyler düşünülür. ayrıca kimse her arabayı sevmek zorunda değil. bir arabayı sevmemek o arabaya sahip olanları küçümsemek değildir. ve bir arabayı da çok sevmek diğer araba marka sahiplerini küçümsemek de değildir.burada oluşan sıcak bir arkadaşlık ortamı var herkes bu ortamdan memnun. bu ortamı sağlayan şey de sahip olduğumuz arabayı sevgili gibi sevmemiz ve bizim gibi düşünen insanlarla beraber olup sorunlarımızı ve iyi şeyleri paylaşmamızdır. ayrıca burada her marka araba olsa bu site yapılırken var olan amaca aykırı olacağını düşünüyorum o zaman bu sıcak arkadaş ortamı bitecek ve durum çok karışacak. oluşacak bu karışıklığın nedeni de sayısız konudan kaynaklanmaktadır. ben bir gp sahibi olarak bir konu hakkında konuşmak istesem sorunumuı paylaşsam veya başka bişeyi istediğim sonuca ulaşamayacağım. başka bi siteye de üye olmuştum daha önce 1-2 sene önce fakat 2 mesj bile yazmadım neden çünkü çok karışık ama burda öyle değil herkes ortak bir paydada buluşuyor. bu durumu siyasette görebilirsin. niye bir tane parti yok herkes ona oy vermiyor. böyle şeyler normaldir. bu konunun tekrar deşilecek bir durumu yoktur
saygılar