bu işi anket çözcek.
Printable View
bu işi anket çözcek.
anket bu olayı cozebılır...
grandepunto sahıbı olmak zorunda degıl herkes ama fan olabılır.
ben baska marka araba sahıplerının burda kendı araclarııle ılgılı olarak konu acmaları ve yorum yapmalarına karsıyım
konu grande punto oldugu surece sorun yok...
punto da olabılır :D
arkadaşlar ben bu kısmı daha evvel okumamıştım
keşke de okumasaydım
özür dileyerek söylemek isterim burası grandepunto forum sitesi ve evet insanlar burada grande punto ile ilgili konularda konuşuyor.............
ama her zaman mı ?
ser kürsü neden var öyleyse?
aramızda bazı arkadaşlar ayırımcılıktan bahseder olmuş gizli kapaklı....
benim şahsi görüşüm buraya herkes üye olabilmeli nedenide basit herkes özgürce konuşup yorum getirebilmeli dışarıdan başka araba sahibi birisi yorum yapabilmeli ,
burada yorum kriteri eleştiri boyutunda olursa güzel, aşarsa bu sitedeki adminler ,mod arkadaşlar boşuna olmadı herhalde o konuyu kısıtlamak çok da zor olamamalı !!!!
şimdi arkadaşın birinin albeası varmış tanıtmak istemiş bu neden bu kadar sorun?
Albea bazı arkadaşlara göre çok kötü bir araba herhalde?
senelerce palioya bindim taş gibi de arabaydı
doğan şahinden bahsedenler olmuş
neden insanları doğan şahini var diye küçümsüyorsunuz
o zaman bende şunu yapayım
benim grande puntom var ama vectra m da var
o zaman bende grande puntosu olanları mı küçük göreyim
şahsi görüşüm yanlış yapılıyor
bu site herkese açık olmalı
eger siteye üye olan arkadaş site kurallarına uymuyorsa adminler ilgilenir bizde gerekirse şikayet ederiz
lütfen insanlar arasında ayırımcılık yapmayın bu foruma yakışmaz seviyemizi düşürür
saygılar
albeası var şahini doğanı var demiyo kimse burası GP forumu olduğu için başka arabanın olması anlamsız neyse konuşuldu edildi şu an bi sorun yok bu tarz tartışma ortamlarını tekrar alevlendirmeyelim lütfen...
ileride burası özel bir e dönüşürse ne olacak. şasi numarsıyla üyelikler olursa ?
söyleyen arkadaşlarda ayrımcılık olsun diye değil kesinlikle. şimdilik iyi
@awd
bence sen söylüyorsun arkadaşım
daha evvel yazdıklarını okursan söylediğini göreceksin
ben yazılıp çizildiğini yeni gördüm o yüzden yorumumu yaptım amacım kesinlikle ortamı kızıştırmak değil olamazda
burası gp formu evet ama sen gp formunu sahip olanlardan ibaret kılamazsın sevenleri ne yapacaksın?
saygılar
:)
taamda sölemek istediğim albea tofaş fln diye aşşalama yok anladın mı BMW mercedes flnda gelse aynı benim için burası GP forumu hala bu mantığı anlayamaşsın malesef burası bi portal diil
Arkadaşlar çok sevdiğim bir var. İyi ki almışım iyi ki bu foruma üye olup sizinle tanışmışım. Bu tür bir tartışma olması beni üzdü ama herkes kendi fikrini kırıcı olmadan ve gp lerimizi incitmeden söylemeli diyorum.
Ben son olarak naçizane fikrimi belirtmek istiyorum..
İster gp si olsun ister olmasın yeter ki gp ile ilgilensin diyorum...
yahu bu ne yeni gordum arkadaslar gpsi olanda katılsın olmayanda ne yani ben simdi gp mi satıcınca arnızda olamıyacakmıyım
----------
lütfen arkadaşlar kimse kimseyi küçümsemiyor bu tip konuşmalar uzarsa sonucu iyi olmaz işi tatlıya bağlıyım burası herkese açık bir forum her kesin dilediğince göüşlerini suna bileceği konular var doğan şahin mercedes bmw zaten gelip de buraya üye olmaz burası gp sitesi ama gerçekten bu araca gönül veren hoşuna giden ilgilenen bir şahinci veya atıyorum toyotacı varsada buna sen git kardeşim bura kayıt olamazsın söz sahibi değilsin diyemeyiz her kesimden bilgi alabileceğimiz herkeze açığız
GP YE GÖNÜL VEREN HERKESE AÇIĞIZ
bu konunun uzamasına gerek yok artık her giren bunu görüp. inciniyor üzlüyor kaldırmak en iyisi
GP ile ilgilenmek, hakkında bilgi almak istemekle, gelip kendi aracını burada tanıtmak, bir nevi reklamını yapmak, forumun adından ötürü buraya uygun düşmez! Bunun için bir çok forum mevcut! Burası, GP kardeşliği altında buluşulan ve GP hakkında birbirimize yardımcı olmaya çalıştığımız ayrıcalıklı bir forum!
Herkese teşekkürler...
Külleri karıştırmanın gereği yok...
Üye sayımız daha da arttıkça ne denmek istendiği net olarak ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum...
@ awd
arkadaşım içindeki gp ateşini anlayabiliyorum buranın bir portal olmadığı da basitçe görünebiliyor fakat gp nin daha iyi bir yere gelmesi içn dışardan bir 3. göze ihtiyacımız olacağını unutuyorsun
yoksa ben forumda gp dışında konuşulsun diye bu yazıları yazmadım
ama albeası olan adamda gelsin
ya benim arabada şu sorun var bu gp lerde de oluyormu kronik mi diye sorsun misafir olmasın bizden biri olsun
bu arada forum mantığı konusunda yanılıyorsun için yeterli cevap tı umarım
saygılar
femoli,biz henüz punto sahibi olmayanlar ama gönül verenler adına sana tşk.ederiz.Arkadaşlar bir çok laga luga yapacak site varken bizim henüz gp.sahibi olmayanların ama gp.ye gönül verenlerin bu sitede laga luga için olduğumuzu mu düşünüyorsunuz?çok komik:)