+111111118O
Printable View
kardeş misafir diye bir topic açarız sadece orda yazı yazabilirler.diğer bölümleride okurlar olur biter.
Sınırlama gelmeyecekse direk fiat tr olsaydı.Özelliğimiz kalmayacağı düşüncesindeyim.
Bu konuyu degerlendırmek gerekıyor...
Arkadaşlar,
konu açmak ya da iki çift kelam etmek için plaka sorgulaması yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.
sorgulama zaten hertürlü itici bir durum
buraya bilgi almaya gelenler de var.ortamdan faydalanıp araç almayı düşünen de var ,arkadaşlarımız var
ki yabancı forumlara da bakarsanız.
sen bu aracı kullanmıyorsun yorum yapamazsın anlayışı hiçbir zaman görülmemiştir.
yapılması gereken g.punto dışındaki araçlar ile ilgili konu açılmaması ibaresini üyelik formuna ekleyip üye olanın da kabulüne sunmak.
daha evvel açılmışları da silmek.
kimsenin buna karşı çıkacağını sanmıyorum.
@akincl
plaka konusuna çok takılanın olmadığını düşünüyorum,
daha çok gp'si olmayanların neler yapıp - neler yapamayacakları ile ilgili sorun var!
hala herkez üye olabilir diye düşünüyorum.
şöyle yapalım derim:
herkez üye olsun ama sadece grandepunto üzerine olsun farklı mesajlara izin verilmesin.
unik katılıyorum...
hep ondan bahsettim..plaka içtenlikli bi çözüm değil..forumda aktif olan insan sayısı bile %50den azken adam plakayı yalan yazcak fotoyu yalan koycak kendini bizi kandırcak..bu kadar kasmanın anlamı yok..belli sınırlandırmalar getirilir ve paylaşım sağlanır.kandıranlarda zaten kendini kandıracak..sorun olursa biz ne güne duruyoruz..misafir kendi bölümünde konu açabilir olsun bence..
ben aşağıdaki sitedekine benzer bir yapı kurulabilir diye düşünüyorum.
https://www.fiat.web.tr/
ama dikkat.."gp" sitesi değil burası.."fiat" sitesi!
ya bi anlaşmazlık söz konusu burda herkez aynı şeyden bahsediyo ama birbirne karşı çıkıyo :) eski sitede olan uygulama çok iidi bence bi bölüm açılsın gp sahibi olmayanlar orada fikirlerini görüşlerini sorularını bildirsin ama genel olarak tüm forumu okuyabilsin yani site içeriğinde gp le alakasız bişey olmasız arkadaşlar herkezinde sölemek istediği bu diye düşünüyorum