Bu sayfanın altında sizden gelecek her türlü öneriyi bekliyoruz.
Bu sayfanın altında sizden gelecek her türlü öneriyi bekliyoruz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
vallahi öncelikle üyeliğin onaya bağlanmasını öneririm.TC Kimlik numarası, Gerçek isim ve Gerçek Araç Modeli şart konulmalı bence.Sonuçta burası bi araba kulübü ve keyifli paylaşımlar yapmak,araç hakkında bilgi edinmek için giriyoruz.Ticari iş yapılan biyer değil sonuçta..
Yeni üyelerin belli yerlere mesaj yazma yetkisi elinden ufak bir süreliğine alınabilir, mesela ilanlar bölümüne yorum da yapamamalılar.
Ayrıca şunu da söyleyeyim.1 yıl önceki mesajlara cevap yazıldığında gündeme geri giriyor.Bunu son mesajlar bölümünden eleyebilecek bi düzenleme.2010 konusuna mesaj yazılınca orda görünmemesini sağlayabilir böylece..
ben hep söyledim erdi abiye temamız eski kaldı yenileyelim diye ama haz etmedi kendisi de.bunu geçiyorum.
Moderatörler biraz daha forum düzeniyle alakalı çalışırlarsa çok iyi olur.Sadece tartışmalarda ya da kavgalarda görülüyorlar ama, eski mesajlara giden postlarda bir uyarı yapmalarını bekliyorum ben şahsen.Böylece diğer üyelere daha caydırıcı bi etki uyandırıyor.Bunu yapmayın der gibi.
Özetle aslında köklü değişiklik gerek ama kimsenin buna vakti yok.Ama forum beklemez, sonuçta hep aktif biryer ve gerekli düzenlemeleri yapmak gerek.
Yanlış anlamazsınız umarım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri