Beni nolur yanlış anlamayın amacım ortam germek size yüklenmek değil.Sadece sizi rahatlatmak açısından yazmak istedim.Haa şunuda belirteyim sizin alıntınızı noktalar ile belirttim ki hangi konular ile ilgili yazacağımı belirtmek istedim.Bana kızmayınYaşınızı göremedim telefondan girince ama daha samimi konuşmak için siz diye değil daha içten yazacağım tepki göstermesseniz sevinirim.
1-Şimdi ilk konu ile başlayayım.
Ben kendi adıma söylüyorum sende emin ol yazılan konu saati değişmemiştir diye düşünüyorum çünki neye istinaden değişecek ve niye değişsin?
Bir yandanda konu birleşmesi iyi olmuş zaten yoksa bu seferde belki iki aynı konu olsaydı birleşmemiş şekilde bu seferde diğer konuda fazla yorum olacaktı belki buda seni üzebilirdi ha belki tam terside olabilirdi.
2-Senin yaşadığın olayların bir kısmı bende yeni üye olduğumda bende yaşadım banada bir kaç kere uyarı yani pm atıldı ve bende yazım kurallarına uyarak düzeltmeler yaptım.Yani pekte kafaya takılacak bir durum yok sıkma değerli canını rica ediyorum.
3-Platform olayına gelirsek.Burda en çok kaynatan birisi olarak evet ben burda hem kaynatıyorum yani mesenger olarakta bilgi paylaşımı olarakta her konuda elimden gelen bildiğim ne varsa hem paylaşıyorum hemde sevdiğim insanlar ile birbirimize lafta atıyoruz ki en çok zaman harcadığımız yer burası ve hep rutin olmaması gerekir diye düşünüyorum yani bazen insanların içini dökebileceği bir yer bazen de dostlukların daha sık yaşandığı bir ortam diye düşünüyorum yanlışmıyım?
Ben kendi adıma diyorum burda bir çok arkadaşımız ve kardeş diyebileceğimiz kişiler ile bu platforum sayesinde ailecek tanıştık ve hala görüşüyoruz. Sence kötümü bu durum.?
4-Şimdi bir çok insanın bu siteye küskünlüğü kendi kendine yarattıkları hüsnü kuruntudur.Yani bazı şeylerin esen rüzgarlarına kapılmasıdır.Ha şuda bir gerçek şu anda rüzgar istedikleri gibi esmediğini gören kişiler burda esip gürleyenler zamanında tabi şimdi geri gelmeye çalışsada gelemiyorlar çünki hep dolduruş sonucu yaptıkları hatalardan dolayı.Tabi bu hepsi için geçerli değil.Buda bir gerçek bende olsam bende geri kabul etmezdim diye düşünüyorum.
5-Kubilay başkan beni yanlış anlamanı istemiyorum amacım gerçekten ortam germek değil emin ol.Sadece seni birazdaha bildiğim konular ile ilgili gönlünü rahatlatmak.
İstersen sana telefonumu yazarım hatta konuşmak istersen burdayım.
Kafanda soru işaretleri varsa pm olarak atarım numaramı.
Yazdıklarımı yanlış anlamayacağını umuyorum ve teşekkür ediyorum.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Yer imleri