Gökhan hayırlı olsun, 12 senedir bu meslekteyim ve çok severek yapıyorum, 2 sene önce de belgeyi aldım, şu anda muhasebeyle ne kadar ilgilisin bilemiyorum ama sana tavsiyem bu meslekte iyi bir yere gelmek istiyorsan derslerden fırsatın olursa yada en azından yazları temelden yani bürodan başla muhasebenin temelini en iyi öğrenebileceğin yer bürodur başlangıçta belki büro ücret olarak tatmin etmez ama ileride çok faydasını görürsün, böylece mezun olduğun zaman diğer yeni mezunların bir adım önünde olursun.
Biraz fazla uzun yazdım galibaumarım sıkmamışımdır, sana hayatta başarılar...
Hayırlı olsun Gökhan... Umarım her şey istediğin gibi olur!![]()
başarılar dilerim gökhan
Gökhann hayırlı olsun senin adına çok sevindim.(Ünv. haberi için)
Fakat Kütahya da iyi soğuk olur bak haberin olsun...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Hayırlı olsun Gökhanım.Biraz ayrı gayrı düşcez ama kalplerimiz bir olacak ondan eminim ben.İnşallah sever beğenirsin bölümünü.
Not: Gitmeden önce ıslatcaz bak kaytarmak yok![]()
![]()
![]()
BENCE ISLATMA KONUSUNDA PEK UMUTLU OLMA HALUK. SAĞOLSUN GÖKHAN KARDEŞ ÜNV. HABERİNİ VERDİ. ABLACIM BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN BU GÜNDE DEDİ. BİZDE ERTAN İLE BERBAER AKŞAM YEMEĞE ÇIKARTIP KUTLAYALIM DİYE KONUŞTUK FAKAT GÖKHAN KARDEŞİMİZ BULUŞMAYA 2 SAAT KALA MSJ ATIP GELEMEYECEĞİNİ BELİRTEREK BİZİ EKTİ. YANİ BEN ABLAN OLARAK BAŞTAN SENİ UYARAYIM. SENDE ONA GÖRE ÖNLEMİNİ AL... HA BU ARADA GÖKHAN İÇİNDE BİR CEZA ELBETTEKİ DÜŞÜNÜYORUZ.![]()
Herkese dileklerinden dolay çok teşekkür ederim..
Yasemin abla sonradan pat diye gelişen bi olay oldu yoksa şu güne kadar ne zaman sizi yalnız bıraktım sözümde durmadım..
O Gökhan olacak kımıl zararlısı kardeşim beni ekemez.Biliyor benim nasıl biri olduğumu.Değil mi Gökhanım
Ben bugün yeni döndüm daha İzmire.Gökhan da Marmaristen döndü zaten.Birşeyler ayarlar Gökhanın gidişini kutlarızGidişini derken kurtuluşumuzu yani
![]()
![]()
:
![]()
![]()
Konu Halook!!! tarafından (22/08/2007 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
gökhan hayırlı olsun arasıra bende oraya gelirim benim hutanda orayı kazanmış
Ertan abi ne yapcaz bu Gökhanı yav.Neyse gidiyo Kütahyaya da kurtuluyoruz.İşin kötüsü bu sefer Kütahyayı da batırcak,karıştırcak bu Fred Çakmaktaş![]()
![]()
yeahhhhhh![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri