hemen ekliyorum![]()
Femoli degistirirse ben de degistiririm...
Haftaya kadar boyle sonra resim koyarim...
facebook sayfamız yok mu zaten?
biz gp'yi çok sevdik
çok mantıklı benim yaklaşık bir yıldır kendi resmim var burda kimsenin kimseden çekinmesine gerek yok
Yani diyorki
Facebook sayfamızdan herkes birbirini görebilir ancak;herkesin facebook'u olmadığı için olmuyor maalesef.![]()
TSİ Jetta.
şahsen benim yok facebook'um. her türlü sosyal paylaşım sitesine karşıyım kullanmıyorum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Recep İvedik: Facebook Çok Amele Kaynıyor - YouTube
![]()
Ben bu yüz fotoğrafını haklı bir istek gibi görsemde şahsen koymayı düşünmüyorum.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
https://a0.twimg.com/profile_images/1554034163/a.jpg
ben yazdım bu resim çıkıyo abitatile nereye gittin epey yanmışsın
![]()
Muhammad Ali Clay
Facebook olsa nasıl anlarız ki...Adam burada farklı bir uye ismi kullansa orada gercek ad soyadını kullanıyor ?
İzoci yazıncada punto çıkıyor abi lisanslı Puntocuyuz![]()
TSİ Jetta.
Kesinlikle ayrı tutulmasından yanayım.
Burada 13.000 civarında üye var ve bu durumda kişileri bu forumda tanıyabilmek, görmek adına herkes ile Facebook üzerinden arkadaş olmam gerekiyor ki buna pek sıcak bakmıyorum. Zaten şu anda facebook hesabımdaki kişilerin yarısından çoğu bu forumdan arkadaşlar.
NAz yapmayında ekleyin işte o gül cemalinize ait fotoları![]()
:
Evet vardı![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri