abi ne yapıyım
eski karttan bir tane kaldı fotokopi çekip dağıtıyorum
Gülüyorum ama seni taktir ediyorum..süpersin!!
abi ne yapıyım
Biladerim keşke herkes senin gibi olsa vallaha![]()
Bu site tanıtım kartlarından çok acil olarak banada lazım.Her sene olduğu gibi bu senede tatilde çok geziyorum.Gerek Bodrumda gerek Ankarada ve gerekse yaşamakta olduğum İzmirde birçok Grande Punto görmekteyim fakat sitenin tanıtımı ile ilgili bir faaliyet içinde bulunmak istememe rağmen elimde yazılı bir materyal olmamasından dolayı siteyi tanıtamamaktayım.Kartlar çok acil olarak grup başkanlarına ulaşırsa oradan da bizlere ulaşacaktır ve bizlerde yeni kullanıcılara daha kolay ulaşabileceğiz...
yönetim bu aralar biraz dağınık bazılarımız tatile çıkyor bazılarımızın başka sehirlerde işi oluyor en kısa zamanda çözülecektir.![]()
ya yönetim den haber gelene kadar blki ben ercan abinin yaptırdığı kartlardan yaptırırım kendime fazla yaptırabilirsem her ile kargolarım
bence kartvizit şeklinde olsa daha iyi olur mesela neden foruma girmesi gerektiğini anlatan açıklayıcı bilgilerle birlikte bir dizaynı olsa... valla sırf oturduğum sitede 5 tane punto var bitek bende sticker var hiç denk gelmiyoki anlatarak girmelerini sağlayayım bide bazılarıda böle tanımadığın biri olduğun için sanki çıkar amaçlı bu siteyi öneriyoruz gibi algılıyo... böle bir kart olsa en aızndan arabanın bi yerlerine iliştirsek daha başarılı olur gibi geliyo...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
ufuk abicim hepsi ayarlanıyor merak etmeyin..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri